Cum se prepara acadelele din pandispan

Cum se prepara acadelele din pandispan

Acadelele din pandispan sunt o modalitate grozava de a consuma prajituri, fara a modifica retetele acestora, iar datorita dimensiunilor reduse pot fi consumate de catre copii si adulti, indiferent de ocazie.   

Ingrediente (pentru 48 de acadele din pandispan)
• Un pandispan cu vanilie
• 1/2 cana de crema de branza
• 700 g de ciocolata alba
• 1/2 cana de bombonele multicolore pentru ornat

Prepararea amestecului din pandispan

1

Preparati pandispanul, avand grija sa folositi cantitatile potrivite si temperatura corespunzatoare de coacere.

2

Taiati pandispanul in cubulete mici, pentru ca acesta sa se raceasca mai repede in interior.

3

Maruntiti  uniform pandispanul, intr-un bol, cu ajutorul mainilor, dupa ce bucatile s-au racit complet.

4

Adaugati crema de branza peste pandispan si incorporati-o cu ajutorul unei linguri de lemn, pana cand amestecul capata consistenta unui aluat.

5

Puneti amestecul la frigider, deoarece trebuie sa se intareasca pentru a putea forma bilutele.  

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma...
Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma...