Cum sa-ti accentuezi marimea sanilor?

Cum sa-ti accentuezi marimea sanilor?

Ideal ar fi ca orice femeie sa se simta bine in propriul corp, insa din pacate nu este asa.

Iata ce puteti face daca sunteti nemultumite de marimea sanilor si doriti ca aceastia sa para mai mari si mai fermi, fara a apela la chirurgia plastica, la pastile sau la tratamente hormonale.

1

Adoptati o postura corecta si faceti exercitii fizice: 

Aflati daca postura va poate face sanii sa para mai mari. Priviti-va sanii in oglinda, din lateral, pe ambele parti si observati daca puteti trasa o linie dreapta imaginara de la lobul urechii, la umar, sold, genunche si pana la mijlocul gleznei. Daca reusiti sa faceti acest lucru, sanii vor parea mai mari si mai fermi, iar silueta voastra va fi subtiata.

Dezvoltati-va muschii pectorali, pentru ca sanii sa para mai fermi si mai rotunzi, cu ajutorul banalelor flotari, in seturi de cate 15. Puteti ridica si greutati mici, pentru a va dezvolta musculatura din aceasta zona a corpului.

Mentineti-va silueta, pentru ca sanii sa va para mai mari in constrast cu aceasta. Incercati exercitii de yoga si pilates pentru a arde cat mai multe calorii si pentru a va intari musculatura la nivelul taliei.

2

Purtati sutiene potivite:

Purtati sutiene de marime potrivita. Din pacate majoritatea femeilor poarta marimea gresita de sutien. Sutienul portivit ar trebui sa vi se potriveasca sub sani, sustinandu-i in mod corespunzator, permitandu-va sa stati cu spatele drept, fara a va incomoda. Masurati-va sanii pentru a afla marimea corespunzatoare sau apelati la ajutorul unor vanzatoare din magazinele de specialitate.

Purtati sutienele in mod corect. Ajustati-va bretele si inchizatoarea sutienului in asa fel incat sa obtineti maximum de confort la purtare.

Purtati sutiene care va accentueaza sanii. Iata cateva categorii de acest fel:
- Sutienele push-up ridica sanii si ii apropie, pentru a da senzatia de decolteu generos.
- Sutienele cu burete in cupe dau volum sanilor, fara a-i ridica sau apropia prea tare.
- Sutienele cu pernite de gel, aer sau apa creeaza acelasi efect ca si cele cu burete, fara a mari sanii prea tare si permitandu-le sa se miste in mod natural.

3

Purtati haine care va accentueaza marimea sanilor:

Purtati bluze care sa aiba pe decolteu aplicatii de dantela, volanase, bijuterii, pliuri, etc, detalii ce vor da senzatia ca aveti sanii mai mari.

Purtati haine cu imprimeuri si in culori care sa va avantajeze. Evitati imprimeurile si culorile foarte deschise. Purtati bluze stramte in culori vii, pentru a va accentua marimea sanilor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei se confrunta cu dureri de sani, numite medical mastodinii. De obicei, acestea sunt semnale premenstruale,...
Femeile au o relatie speciala cu sanii lor. Unele ii adora, deoarece sunt pe placul lor. Altele...
Pielea pieptului este la fel de sensibila precum cea a fetei. Din pacate, multe femei uita acest...