Cum poti gasi si actualiza diferite drivere?

Cum poti gasi si actualiza diferite drivere?

Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate fi destul de dificila, daca nu se instaleaza in mod automat.

Iata cum puteti gasi si actualiza diferite drivere:

1

Gasirea driverelor:  

Gasiti driverele de care aveti nevoie. Pentru a vedea hardware-ul pe un computer care nu are driverele corespunzatoare, deschideti Device Manager, prin Control Panel.
Aflati daca trebuie sa actualizati driverele. Regula generala spune ca daca computerul functioneaza normal, atunci nu trebuie sa actualizati driverele. Daca, insa, aveti probleme cu un anumit dispozitiv al computerului, atunci actualizarea driverului corespunzator poate fi de folos.
Descarcati drivere numai din surse de incredere. Este indicat sa descarcati drivere numai direct de la producator sau de pe site-ul Microsoft. Acestea pot fi gasite in sectiunea Teh Support a site-urilor producatorilor. Iata o lista de pagini web, de unde puteti descarca drivere direct de la producatori:
- Dell
- HP
- nVidia
- AMD

2

Instalarea Manuala:

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu...
Puteti transfera fisiere de pe un computer pe altul via e-mail, copiindu-le pe un stick USB sau...
Dupa cum bine stiti, fisierele sterse dintr-un computer, merg mai intai in Recycle Bin, de unde trebuie...