Cum se verifica nivelul tusului din cartusul unei imprimante HP?

Cum se verifica nivelul tusului din cartusul unei imprimante HP?

Nivelul scazut al tusului dintr-o imprimanta face ca imaginile imprimate sa fie sterse.

Pentru a evita aceasta problema este indicat sa verificati nivelul tusului, in mod periodic. Imprimantele HP au aplicatii software care va permit sa faceti acest lucru cu usurinta.

Iata cum se verifica nivelul tusului din cartusul unei imprimante HP.

1

Accesati Control Panel din Windows XP pe computer. Dati click pe meniul Start si selectati Control Panel, din coloana din stanga.

2

Deschideti fereastra Printers and Faxes, dand click pe icoana cu acelasi nume din Control Panel.

3

Selectati imprimanta HP a carei nivel de tus doriti sa-l verificati. In fereastra Printers and Faxes veti gasi o lista cu imprimantele instalate in computer. Logalizati imprimanta care necesita o verificare a cartusului si dati click dreapta pe icoana acesteia.

4

Accesati fereastra Properties a imprimantei respective. Din lista de meniu ce va aparea pe ecran, selectati cea de-a doua optiune, numita Printing Preferences, printr-un singur click. Fereastra respectiva se va deschise.

5

Deschideti fereastra Toolbox a imprimantei HP. In Printing Preferences vor aparea doua file. Selectati-o pe cea de-a doua, numita Services, printr-un click. Dati apoi click pe Service this Device si va aparea fereastra HP printer Toolbox, cu 3 file afisate si anume: Device Services, Estimated Ink Level, and Configuration.

6

Porniti procesul de verificare a nivelului de tus din imprimanta HP. Selectati Estimated Ink Level. Aplicatia software va porni in mod automat procesul de verificare a nivelului tusului din cartusul imprimantei. Dupa efectuarea verificarii, va aparea o fereastra cu un grafic, reprezentand nivelul de tus din cartus.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a schimba o parola in Windows XP trebuie sa va logati ca si administrator, pe un...
Daca esti nevoit sa transferi fisiere de dimensiuni mari de pe un calculator pe altul sau pur...
Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest...