Cum se sterge un cont Instagram?

Articol scris de Marius Bercea
Cum se sterge un cont Instagram?

Daca vreti sa stergeti un cont de Instagram si nu stiti cum sa procedati, urmati pasii de mai jos, iar acesta va deveni istorie.

1

Accesarea contului online.

Salvati-va pozele. Daca doriti sa va stergeti contul Instagram, trebuie sa stiti ca toate pozele si clipurile video de pe acesta vor fi sterse o data cu el. Asadar, faceti o copie a acestora, pentru a nu le pierde.
Vizitati pagina de pornire Instagram. Nu puteti sa va stergeti contul de pe telefon, asadar trebuie sa faceti acest lucru de pe un computer, accesand site-ul instagram.com, cu ajutorul browserului preferat.

Logati-va in contul Instagram. Dati click pe butonul ‘Log In’ de pe pagina de pornire Instagram. Veti fi redirectionati spre o pagina de logare, pe care va trebui sa va completati informatiile. Trebuie sa va stiti username-ul (numele de utilizator) si parola pentru a face aceasta. Dupa ce le-ati introdus, dati click pe butonul ‘Log In’.

2

Stergerea contului.

Cautati username-ul (numele de utilizator) pe pagina de pornire a contului personal. Acesta se gaseste in contul din stanga sus al ecranului. Dati click pe username (numele de utilizator).

Analizati bara de meniu verticala, aparuta odata cu click-ul dat pe username (numele de utilizator). Dati click pe optiunea ‘Edit Profile.’

Derulati in josul paginii. Dupa ce ati selectat ‘Edit Profile’ veti fi trimisi la pagina care contine toate informatiile personale ( pe care le puteti edita acum, daca doriti). Derulati in josul paginii si dati click pe linkul “I’d like to delete my account ” (As dori sa-mi sterg contul).

Raspundeti la intrebarile Instagram. Veti fi intrebati de ce doriti sa va stergeti contul. Localizati si accesati bara de meniu ce contine posibilele motive pentru care doriti sa va stergeti contul. Selectati-l pe acela care vi se pare convenabil.

Reintroduceti-va parola, dand click pe casuta "To continue, please re-enter your password" (Pentru a continua, va rugam sa va reintroduceti parola).
Stergeti-va contul. Va aparea o casuta “Permanently delete my account” (Stergeti-mi permanent contul).

Daca sunteti siguri ca vreti sa va stergeti contul, atunci apasati enter sau dati click pe casuta respectiva.

Atentie! Nu uitati ca nu veti mai putea vreodata sa va reactivati respectivul cont si ca tot ce ati postat pe acesta va fi sters permanent.

Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze...
Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza...
Instagram se afla pe lista celor mai importante platforme de socializare online, alaturi de Facebook si de...