Cum se sterge un cont Instagram?

Articol scris de Marius Bercea
Cum se sterge un cont Instagram?

Daca vreti sa stergeti un cont de Instagram si nu stiti cum sa procedati, urmati pasii de mai jos, iar acesta va deveni istorie.

1

Accesarea contului online.

Salvati-va pozele. Daca doriti sa va stergeti contul Instagram, trebuie sa stiti ca toate pozele si clipurile video de pe acesta vor fi sterse o data cu el. Asadar, faceti o copie a acestora, pentru a nu le pierde.
Vizitati pagina de pornire Instagram. Nu puteti sa va stergeti contul de pe telefon, asadar trebuie sa faceti acest lucru de pe un computer, accesand site-ul instagram.com, cu ajutorul browserului preferat.

Logati-va in contul Instagram. Dati click pe butonul ‘Log In’ de pe pagina de pornire Instagram. Veti fi redirectionati spre o pagina de logare, pe care va trebui sa va completati informatiile. Trebuie sa va stiti username-ul (numele de utilizator) si parola pentru a face aceasta. Dupa ce le-ati introdus, dati click pe butonul ‘Log In’.

2

Stergerea contului.

Cautati username-ul (numele de utilizator) pe pagina de pornire a contului personal. Acesta se gaseste in contul din stanga sus al ecranului. Dati click pe username (numele de utilizator).

Pagina 1/3
Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze...
Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza...
Instagram se afla pe lista celor mai importante platforme de socializare online, alaturi de Facebook si de...