Cum sa coci si sa decojesti ARDEII

Cum sa coci si sa decojesti ARDEII

Iti plac ardeii copti, dar te ia durerea de cap cand te gandesti ca trebuie sa ii pregatesti? Avem o solutie simpla pentru tine. Poti decoji si coace ardeii foarte rapid si fara fum.

Ce trebuie sa faci:

- pune folie de aluminiu pe o tava de copt. Imbraca inclusiv marginile tavii.

- asaza ardeii spalati si zvantati in tava, unii langa altii.

- baga tava cu ardei in cuptorul preincalzit, cat mai aproape de sursa de caldura si coace-i la foc potrivit pana ce pielita se arde usor si se desprinde din loc in loc.

- intoarce ardeii pe toate partile cu ajutorul unor clesti. Dureaza cam un sfert de ora pana cand ardeii se coc.

- sareaza ardeii pe ambele parti.

- raceste ardeii intr-o punga de hartie sau de plastic ori intr-un vas cu capac. Punga se leaga la gura. Daca folosesti vas, pune-i un capac.

- in timpul racirii(10 minute), ardeii se vor aburi, iar asta va usura decojirea.

- scoate ardeii pe rand din punga(vas) si decojeste-i cu degetele, indepartand toata pielita arsa.

Spor la treaba!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ketchup-ul a devenit un aliment foarte popular in Romania, dupa Revolutia din 1989. Astazi, pizza sau cartofii...
O gospodina veritabila nu concepe sa nu prepare bulion in sezonul cald. Pare o munca migaloasa, care...
Ardeii din gradina ta superba, fie ca sunt grasi, iuti sau kapia, nu sunt ocoliti de bolile...