Cum sa tai 20 ROSII cherry in...5 SECUNDE!

Cum sa tai 20 ROSII cherry in...5 SECUNDE!

Gatitul rapid nu e la indemana oricui si, de cele mai multe ori, nu reprezinta solutia cea mai buna. Dar daca esti presat de timp, trebuie sa inveti sa te descurci! Exista trucuri de bucatarie care iti vor simplifica foarte mult munca, iar timpul tau pretios va fi salvat!

Azi, iti prezentam o metoda de taiere a rosiilor cherry la care, cu siguranta, nu te-ai gandit.

1. Alege aproximativ 20 rosii cherry( pe care sa le folosesti in supa sau orice alt tip de mancare);

2. Aseaza-le una langa alta pe o farfurie intinsa;

3. Suprapune peste farfuria cu rosii, fara sa apesi tare, o alta farfurie din aceeasi gama. Ai grija sa o pui cu partea interioara(cea din care mananci), exact la fel cum procedezi cand acoperi o mancare si o bagi in frigider;

4. S-a format un obiect cu aspect de OZN, pe care, acum, il vei taia la mijloc! :) Tine farfuria apasata usor cu mana stanga(daca esti dreptaci), iar cu un cutit ascutit si cu lama lunga vei taia dintr-o singura miscare pe toata suprafata ramasa intre farfurii, la mijloc!

5. Ia farfuria de deasupra. Rosiile tale cherry sunt taiate in doua si numai bune de folosit! Taierea nu dureaza mai mult de 5 secunde!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rosiile pot fi conservate in multe feluri in varianta gogonele sau atunci cand ajung la maturitate. Dintre...
Productia de rosii si de castraveti nu te multumeste? Probabil ca nu le oferi ingrasamant sau nu...
Omida fructificatiilor, cunoscuta si ca vierme de rosii si denumita stiintific Helicoverpa armigera, este un daunator care...