Cum se prepara ketchupul de casa din ingrediente naturale

Cum se prepara ketchupul de casa din ingrediente naturale

Ketchup-ul de casa se face din ingrediente naturale si contine doar 9 calorii, fiind  foarte sanatos si extrem de util in curele de slabire. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

• O ceapa rosie mare (curatata si maruntita);
• O tulpina de telina (curatata si maruntita);
• O jumatate de bulb de fenicul (curatat si maruntit);
• O bucata de ghimbir proaspat, de aproximativ 5 cm (curatat si maruntit);
• 2 catei de urturoi ( curatati si marunititi);
• O jumatate de ardei iute rosu ( fara seminte si tocat marunt);
• O lingura de seminte de coriandru;
• O legatura de bucuioc proaspat;
• O lingurita d epiper negru, proaspat macinat;
• 2 cuisoare;
• Sare de mare;
• 1 kg de rosii galbene, portocalii sau verzi taiate cubulete sau 500 g de rosii cherry sau prunisoare, taiate in jumatate;
• 200 ml de otet de vin rosu;
• 0g de zahar brun.

Metoda de preparare:

1

Puneti toate legumele intr-o cratita cu fundul gros. Adaugati putin ulei, ghimbirul, ardeiul iute, tijele de busuioc, semintele de coriandru si cuisoarele. Asezonati cu piper negru si cu un praf de sare.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tot mai multi romani se simt atrasi, in ultima perioada, de retetele cu aer exotic. Ne referim...
Sezonul pepenelui continua! Iti prezentam, astazi, o reteta care combina delicios pepenele rosu(verde) cu branza. Aceasta salata...
Exista cateva metode prin care sa pastrezi frunzele de menta proaspete cat mai mult timp. Cea mai...