Cum se prepara ketchupul de casa din ingrediente naturale

Cum se prepara ketchupul de casa din ingrediente naturale

Ketchup-ul de casa se face din ingrediente naturale si contine doar 9 calorii, fiind  foarte sanatos si extrem de util in curele de slabire. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

• O ceapa rosie mare (curatata si maruntita);
• O tulpina de telina (curatata si maruntita);
• O jumatate de bulb de fenicul (curatat si maruntit);
• O bucata de ghimbir proaspat, de aproximativ 5 cm (curatat si maruntit);
• 2 catei de urturoi ( curatati si marunititi);
• O jumatate de ardei iute rosu ( fara seminte si tocat marunt);
• O lingura de seminte de coriandru;
• O legatura de bucuioc proaspat;
• O lingurita d epiper negru, proaspat macinat;
• 2 cuisoare;
• Sare de mare;
• 1 kg de rosii galbene, portocalii sau verzi taiate cubulete sau 500 g de rosii cherry sau prunisoare, taiate in jumatate;
• 200 ml de otet de vin rosu;
• 0g de zahar brun.

Metoda de preparare:

1

Puneti toate legumele intr-o cratita cu fundul gros. Adaugati putin ulei, ghimbirul, ardeiul iute, tijele de busuioc, semintele de coriandru si cuisoarele. Asezonati cu piper negru si cu un praf de sare.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astazi, iti prezentam o reteta speciala, potrivita in perioada Postului; o reteta pe care, cu siguranta, nu...
Orice gospodina isi face timp toamna pentru a pune muraturile. Varza, gogonelele si castravetii se afla printre...
Gogosari in sos de mustar - o reteta foarte simpla pe care orice gospodina si-ar dori sa...