Tacos vegan la gratar. Ingrediente:
- un dovlecel mic, tocat.
- un dovlecel de vara, taiat cubulete.
- o jumatate de ceapa rosie medie, taiata cubulete.
- un porumb dulce(curata boabele de pe stiulete).
- o cana de rosii cherry, taiate pe jumatate.
- un ardei rosu iute de marime medie, taiat cubulete.
- 2 linguri de ulei de masline.
- 2 catei de usturoi, tocati marunt.
- 2 lingurite de chimen.
- un sfert de lingurita de sare.
- un avocado copt.
- un sfert de ceasca de iaurt gras, vegan.
- un sfert de pahar de coriandru tocat .
- o lingura de suc de lima
- 6-8 tortilele de porumb
Tacos vegetal la gratar. Mod de preprarare:
- preincalzeste cuptorul pana la 204 grade Celsius.
- toaca toate legumele, cu exceptia avocado, si amesteca-le cu uleiul, usturoiul, chimenul si sarea.
- baga legumele la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute. Legumele trebuie sa fie maronii.
- amesteca intr-un bol separat iaurtul, avocado, sucul de lima si coriandrul. Combina bine pana obtii un amestec cremos.
- prajeste bucatile de tortilla pe plita.
- umple tacosul cu legumele prajite si cu sosul de crema de avocado.
Spor la treaba si pofta buna!