Rinita alergica

Lista articolelor despre rinita alergica pe AflaCum.ro

Articole despre rinita alergica

Citeste cele mai noi articole despre rinita alergica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rinita alergica, pe AflaCum.ro!

Rinita alergica este o boala inflamatorie a mucoasei nazale, care apare datorita unor reactii imunologice excesive in prezenta unor substante straine denumite alergeni (praf, polen, mucegai, puf, pene, par, scame) si care se manifesta prin stranut, secretii nazale apoase si obstructie nazala. Iata cum se trateaza rinita alergica:

1. Indepartand alergenii din locuinta

Imbaiati des animalele de companie, pentru a indeparta parul, ce poate cauza iritarea mucoasei nazale si poate declansa rinita alergica.

Rinita este o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei nazale de origine infectioasa sau alergica. In popor, boala mai este cunoscuta ca guturai. 

Rinita , indiferent de tipul ei( infectioasa sau alergica), poate afecta foarte tare calitatea vietii pacientilor, prin perturbarea somnului, favorizarea somnolentei diurne, a problemelor de concentrare,cresterea iritabilitatii si scaderea calitatii mirosului. Mai mult, studiile arata faptul ca pacientii cu rinita non-alergica au un risc semnificativ mai crescut de a dezvolta astm si vice-versa. 

In cazul rinitei alergice lucrurile sunt mai clare. Pentru a preveni aceasta afectiune incearca sa nu te expui la praf. Spala frecvent, cu apa fierbinte, lenjeria de pat si incearca sa mentii aerul cat mai curat in camera.

Citeste prospectul medicamentului Paracetamol plus si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomatic al rinitei alergice acompaniate de febra si/sau cefalee, stari febrile, gripa.

Forma de prezentare: Comprimate. Cutie cu doua blistere a cate 10 comprimate.

Citeste prospectul medicamentului Desloratadina Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Desloratadina Teva se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica.

Desloratadina Teva este un medicament care contine substanta activa desloratadina. Este disponibil sub forma de comprimate (5 mg).

Citeste prospectul medicamentului  Desloratidina Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Desloratadina Teva se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Desloratadina Teva. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Desloratadina Teva.

Citeste prospectul medicamentului  Desloratadine Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Desloratadine Actavis se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica.

Desloratadine Actavis este un medicament care contine substanta activa desloratadina. Este disponibil sub forma de comprimate (5 mg).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Avamys spray nazal se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor de rinita alergica, care includ obstructie nazala, mancarime sau...
Indicatii prospect: Globulina antialergica se foloseste in tratamentul sindroamelor alergice pure sau asociate. Se recomanda in special...
Neoclarityn sirop este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica...
Prospect medicament Claritine, tablete. Acest medicament este folosit in rezolvarea simptomelor asociate rinitei alergice, cum ar fi...
Cititi prospectul medicamentului Aerius. Acesta este folosit in tratarea rinitei alergice sau a urticariei idiopatice cronice. Comprimate...