Crap fript la cuptor

Crap fript la cuptor

Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.

Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine

Ingrediente :

- 1 crap de 1,5 kg

- 2 linguri de unt sau ulei

- sare

- lamaie (optional).

Mod de preparare:

1

Se curata crapul si se sareaza.

2

Se lasa intreg, dar se cresteaza din loc in loc cu taieturi adanci de care 1 cm, ca sa patrunda caldura iute pana la interior.

3

Se asaza intr-o tava cu o lingura de unt.

4

Se unge cu unt si pe deasupra  si se da la cuptor, la foc mijlociu.

5

Crapul poate fi scos din cuptor dupa aproximativ 60 minute.

6

Se serveste cu sos de unt si suc de lamaie.

Etichete: crap, crap fript, sos unt

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea...
Preparat la cuptor impreuna cu ulei si condimente, crapul este un peste gustos de apa dulce care...
Pentru cei care vor sa manance sanatos si nu suporta prajelile din motive de sanatate, o solutie...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare