Nisetru pane

Nisetru pane

Nisetrul pane inseamna peste taiat in felii si dat prin faina, ou si pesmet inainte de a fi prajit.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 1,5 kg peste,

- 100 g unt,

- amestecat cu ulei,

- 2 oua,

- 2 linguri de faina,

- 2 linguri de pesmet.

Mod de preparare:

1

Se curata nisetrul de piele, se taie felii subtiri si apoi in bucati egale de 4-5 cm.

2

Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora.

3

Se infierbanta unt amestecat cu ulei.

4

Se usuca pestele cu o carpa curata, se da prin faina, apoi in ou si in pesmet.

5

Se prajeste.

6

Se serveste fierbinte cu sos tartar.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nisetrul este un peste migrator din familia sturionilor care traieste inclusiv la noi in tara, in Dunare...
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos ca si...
Una dintre cele mai sanatoase retete preparate la foc sunt cele pe baza de peste asezonat cu...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare