Cum sa iti selectezi PRIETENII. Acestea sunt cele mai RAUTACIOASE ZODII

Cum sa iti selectezi PRIETENII. Acestea sunt cele mai RAUTACIOASE ZODII

Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant. Probabil, ca ai, deja, apropiati pe care te bozi baza. Asta e foarte bine. Daca, insa, consideri ca nu ai suficienti prieteni sau chiar nu ai deloc, e timpul sa intensifici cautarile.

Sigur, pe baza principiului cine se aseamana, se aduna, persoanele potrivite ca prieteni vor aparea in viata ta. Din pacate, nu toti vor fi sinceri, nu toti vor dori prietenii adevarate. Unii vor vrea doar sa profite de tine(afectiv si/sau material), devenind mai degraba inamici decat prieteni. Exista o multime de posibilitati de a-i depista pe cei rau intentionati. Una dintre ele, conform specialistilor, este zodiacul. Se pare ca exista o pornire catre rautate pentru anumite semne zodiacale. Sa vedem despre cine este vorba:

GEMENI. Acest semn are o fire rautacioasa. Aceasta trasatura vine din faptul ca gemenii au doua laturi ale personalitatii. Un reprezentant al acestei zodii se poate preface, cu usurinta, ca iubeste pe cineva. Daca persoana apropiata nu mai e pe placul sau sau ii intoarce spatele, va incerca sa il injunghie fara niciun fel de ezitare. Gemenii au capacitatea de a ignora fara remuscari oamenii din jur pe care nu-i mai considera folositori. Senzatia de superioritate este foarte dezvoltata in cazul acestui nativ.

LEU. Esti pretios, iar asta poate avea efecte negative! Vrei sa fii intangibil, iar cei din jur trebuie sa fie la picioarele tale oricand doresti. Daca nu esti bagat in seama, tinzi sa faci o criza de nervi. Asteptarile sunt prea mari de la cei din jur!

SCORPION. La fel ca si leul, vrei sa fii in centrul atentiei. De-asta si vorbesti asa de mult! Daca oamenii din jur nu suporta felul tau de a fi, pot pleca. Nu te deranjeaza! Din contra! Vei deveni din ce in ce mai rautacios.

FECIOARA. Vrea sa demosntreze ca e o mica sfanta, insa are o latura rautacioasa pe care nu doreste sa o dezvaluie. Are tendinta sa lucreze prieteni pe la spate, daca nu sunt pe placul ei... Uraste sa fie tratata cu indiferenta!

CAPRICORN. Acest nativ are moemnte cand uraste pe toata lumea din jur. Rautatile gratuite ii sunt specifice. Bine ca nu constientizeaza asta! Ar fi premeditare...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prietenia este o relatie afectiva dupa care orice om tanjeste. Fara prieteni am fi mai saraci. Dar...
Prietenii sunt foarte importanti pentru orice om. Fara acestia, singuratatea, depresia, anxietatea se pot instala rapid in...
Exista mai multe tipuri de prietenii, unele benefice, iar altele de-a dreptul toxice. Iata 5 motive sa...