Cum iti poti da seama daca te inseala iubita

Cum iti poti da seama daca te inseala iubita

Lipsa de incredere poate strica o relatie functionala, insa daca unul dintre parteneri are motive intemeiate de a-l suspecta pe celalalt de infidelitate, cel mai bine este sa se asigure de acest lucru, pentru a pune capat relatiei.

Iata cum va puteti da seama daca va inseala iubita:

Verificati daca pune mai mult accent pe aspectul fizic, decat inainte. Daca iubita si-a schimbat recent garderoba si a inceput sa se machieze diferit, va puteti ridica semne de intrebare, cu privire la fidelitatea acesteia.  

Daca aceasta incepe sa refuze intalnirile cu familia si cu prietenii vostri, schimbandu-si total atitudinea fata de acestia si invocand diferite angajamente anterioare, s-ar putea sa va insele.

Daca refuza sa faca sex, in mod repetat, scuzandu-se ca este prea obosita sau ca nu se simte bine, s-ar putea ca iubita sa gaseasca satisfactie in alta parte.

Daca nu va mai acorda deloc atentie, este cazul sa va ridicati semne de intrebare cu privire la fidelitatea iubitei.

Daca devine brusc prea ocupata ca sa mai petreaca timpul cu voi si refuza orice invitatie in oras sau de a face lucruri din rutina de cuplu, exista posibilitatea sa-si petreaca timpul cu alt barbat.

Daca devine secretoasa in legatura cu telefonul sau computerul personal, ferindu-se de voi atunci cand vorbeste la telefon sau scrie mesaje, s-ar putea ca iubita sa va insele.

Daca nu raspunde la telefon sau la mesaje timp de mai multe ore si nici nu este de gasit nicaieri, in mod repetat, exista posibilitatea ca iubita sa-si petreaca timpul cu un alt barbat.

Daca a mentionat recent un nou prieten si devine irascibila atunci cand ii puneti intrebari in legatura cu persoana respectiva, exista posibilitatea ca iubita sa aiba o aventura.

Daca va cicaleste mai mult decat de obicei, exista posibilitatea ca iubita sa se simta vinovata ca va inseala si se foloseste de reprosuri pentru a-si ascunde infidelitatea.

Iata ce puteti face daca doriti sa va asigurati ca iubita va inseala:

• Urmariti-o, pentru a vedea cu cine se intalneste si ce face.

• Mergeti neivitat la ea acasa, pentru a-i testa reactia si pentru a vedea daca ascunde ceva.

• Cautati-i prin lucruri, cititi-i mesajele de pe telefon sau emailurile de pe computer, pentru a cauta semne de infidelitate.

• Intrebati-o direct daca va este infidela.

• Tineti cont de propria intuitie. Daca simtiti ca relatia nu mai functioneaza si ca lucrurile nu mai sunt la fel ca la inceput este indicat sa-i puneti capat si sa nu va mai chinuiti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu exista om caruia sa ii placa infidelitatea. Cu toate acestea, foarte multa lume alege sa insele,...
Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...
Una dintre marile probleme ale cuplului modern este lipsa de incredere. Aceasta stare de fapt este provocata,...