De ce suntem infideli. Top 4 motive

De ce suntem infideli. Top 4 motive

Nu exista om caruia sa ii placa infidelitatea. Cu toate acestea, foarte multa lume alege sa insele, dintr-un motiv sau altul. Practic, expresia Ce tie nu-ti place altuia nu-i face nu prea are acoperire in aceasta zona a vietii.

Un recent studiu realizat in SUA releva un fenomen ingrijorator. 25% dintre barbatii americani casatoriti insala! Reprezentantele sexului frumos nu se lasa cu mult mai prejos: 20% dintre americancele casatorite sunt infidele!

Dar sa vedem care sunt principalele motive care declanseaza inselatoria in cuplu.

1. Insatisfactia, incompatibilitatea. Daca nu te simti bine in relatie, daca nu esti in sincronizare cu partenerul/a, mai ales din punct de vedere sexual, riscul de a calca stramb creste. Un studiu realizat de americani in 2011 arata faptul ca 72% dintre barbati si 62% dintre femei au argumentat infidelitatea prin lipsa fericirii in cuplu. De asemenea, 74% dintre barbatii chestionati si 24% dintre femei au fost infideli/e din cauza incompatibiliatii sexuale din cuplu!

Specialistii considera ca, in cele mai multe cazuri de infidelitate, exista si o componenta emotionala. Cei care aleg sa insele se simt ignorati, neintelesi sau abandonati.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Lipsa de incredere poate strica o relatie functionala, insa daca unul dintre parteneri are motive intemeiate de...
Una dintre marile probleme ale cuplului modern este lipsa de incredere. Aceasta stare de fapt este provocata,...
Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...