Cum vei trai noua poveste de dragoste dupa o relatie toxica

Cum vei trai noua poveste de dragoste dupa o relatie toxica

Ai iesit, de curand, dintr-o relatie toxica? Abia ce ai cunoscut pe cineva si simti, din nou, fiorii dragostei? Te simti renascut/a si nu e rau deloc, dar in acelasi timp te temi sa nu se repete raul din ultima ta relatie. Nu e cazul sa exagerezi! Iata la ce trebuie sa te astepti de la noua ta relatie:

1. Cosmarurile relationale nu vor avea loc. Probabil, ai presentimentul ca lucrurile negative din ultima relatie, se vor repeta. Nu gandi asa! Fii pozitiv/a! Langa tine se afla un alt om, care are cele mai bune intentii.

2. Indoiala te va cuprinde, frecvent. Gestioneaz-o. Lucrurile frumoase care ti se vor intampla te vor face sa crezi ca traiesti un vis. Nu te-ai gandit niciodata ca relatiile ar putea sa te faca sa te simti astfel si ajungi sa te indoiesti de realitatea situatiei tale. Incet-incet, vei risipi indoiala.

3. Vei dori sa renunti inainte ca alt rau sa fie provocat. Gandul acesta ar putea sa strice o relatie superba. Poate chiar ai gasit marea dragoSte. Lasa-l/o sa se apropie, incet si sigur. Nu-i da de inteles ca vrei sa renunti usor.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Relatia ta este foarte importanta in ceea ce priveste implinirea sufleteasca, bucuria de a trai. DIn fericire...
Relatia ta nu mai functioneaza? Simti ca barbatul de langa tine e tot mai distant, te ignora...
Simti ca relatia ta nu mai functioneaza? Nu cauta un vinovat, ci cauzele! Doar asa vei gasi...