Cum vei trai noua poveste de dragoste dupa o relatie toxica

Cum vei trai noua poveste de dragoste dupa o relatie toxica

Ai iesit, de curand, dintr-o relatie toxica? Abia ce ai cunoscut pe cineva si simti, din nou, fiorii dragostei? Te simti renascut/a si nu e rau deloc, dar in acelasi timp te temi sa nu se repete raul din ultima ta relatie. Nu e cazul sa exagerezi! Iata la ce trebuie sa te astepti de la noua ta relatie:

1. Cosmarurile relationale nu vor avea loc. Probabil, ai presentimentul ca lucrurile negative din ultima relatie, se vor repeta. Nu gandi asa! Fii pozitiv/a! Langa tine se afla un alt om, care are cele mai bune intentii.

2. Indoiala te va cuprinde, frecvent. Gestioneaz-o. Lucrurile frumoase care ti se vor intampla te vor face sa crezi ca traiesti un vis. Nu te-ai gandit niciodata ca relatiile ar putea sa te faca sa te simti astfel si ajungi sa te indoiesti de realitatea situatiei tale. Incet-incet, vei risipi indoiala.

3. Vei dori sa renunti inainte ca alt rau sa fie provocat. Gandul acesta ar putea sa strice o relatie superba. Poate chiar ai gasit marea dragoSte. Lasa-l/o sa se apropie, incet si sigur. Nu-i da de inteles ca vrei sa renunti usor.

4. Vei oferi scuze pentru orice, chiar si cand nu gresesti. Odata ce vei decide sa ramai in relatie, lucrurile vor evolua. Totusi, vei avea tendinta mai mereu sa te scuzi, chiar in cazurile in care nu ai nicio vina. Relatia ta anterioara te-a facut sa te simti rau si vinovat/a in multe situatii.

5. Vei avea indoieli cu privire la capacitatea ta de a mai iubi. Te apropii de el/ea. Apoi, te gandesti daca vei fi suficient de bun/a pentru ea/el, daca-i poti oferi dragostea pe care o merita. Ai rabdare si totul va fi bine.

6. Te vei bucura de noua realitate. Observand noua realitate, incepi sa apreciezi relatia mai mult. Acesta este inceputul unei noi vieti si esti foarte incantat/a cand te gandesti la viitorul alaturi de omul iubit.

Dragoste. Cum se scuza cei care insala

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In orice relatie, oricat de stabila si de fericita ar fi, apar la un moment dat mici...
Ai iesit cu un tip, te-ai distrat grozav si vrei sa-l vezi din nou? Speri ca se...
Relatiile la distanta sunt la mare cautare in societatea moderna, fiind determinate de globalizare, de comunicarea virtuala...