Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Cartofii pot fi consumati ca si ingredient de baza folosit intr-o salata, sub forma de mancare sau ca adaos la ciorbe.
Cartofii pot fi consumati ca si ingredient de baza folosit intr-o salata, sub forma de mancare sau ca adaos la ciorbe.
Preparati cu ierburi aromate, cartofii pot fi combinati cu tarhon si verdeturi proaspete.
Iata o salata usor de preparat si extrem de hranitoare care poate fi servita simpla sau cu friptura.
Ingrediente:
- un kg cartofi
- un galbenus
- o lingurita mustar
- o lingurita zahar
- 100 g ulei
- o lingura zema de lamaie sau otet
- sare
- o lingura patrunjel verde si marar tocat
- cateva foi de tarhon.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie potrivit de subtiri.
Se face o maioneza cu mustar, bine potrivita de sare si de acru, la care se adauga marar si patrunjel verde tocat marunt si putin tarhon.
Se amesteca cu cartofii.
Mod de servire:
Salata clasica de cartofi cu tarhon se poate servi calda sau rece pe o salatiera. Imprejur se pun felii de rosii sau ardei cruzi taiati rotocoale.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.