Cum poti trece cu bine de primul trimestru de sarcina?

Cum poti trece cu bine de primul trimestru de sarcina?

O sarcina dureaza aproximativ 40 de saptamani si este impartita in 3 trimestre.

Primul trimestru reprezinta primele 12 saptamani de sarcina, perioada in care organismul se obisnuieste cu noua viata ce prinde contur inauntrul sau. Asadar este necesar sa va luati anumite precautii pentru a-i oferi fatului un inceput de viata sanatos, mergand in mod regulat la control medical, luand vitamine prenatale, avand o alimentatie sanatoasa si facand multa miscare.

Iata cum puteti trece cu bine peste primul trimestru de sarcina:

1

Alegeti-va un medic neonatolog, la care sa mergeti la control si care sa va explice orice neclaritati referitoare la sarcina.

2

Faceti-va o programare la medic, pentru a va confirma sarcina, in urm unor teste specifice.

3

Luati vitamine prenatale cu acid folic, deoarece acesta ajuta la dezvoltarea creierului fatului si previne aparitia anumitor probleme de natura neurologica.

4

Urmati o alimentatie sanatoasa. Tineti minte ca nu trebuie sa mancati „pentru 2” in primul trimestru de sarcina si ca aveti nevoie de doar 500 de calorii pe zi.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Optical compus si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Optical...
Elevit este un supliment alimentar pe baza de vitamine si minerale recomandat in timpul sarcinii. Indicatii terapeutice:...
Sanatatea este foarte importanta pe toata durata sarcinii, atat pentru mama, cat, mai ales, pentru fat. Iata,...