Cum pot fi impartite documentele PDF in fisiere multiple

Cum pot fi impartite documentele PDF in fisiere multiple

Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor.

Unele dintre acestea pot transforma anumite fisiere in PDF sau invers, iar altele deschid si citesc fisiere PDF. Pentru a imparti un document PDF in fisiere multiple, aveti nevoie de un software care poate crea si edita fisiere PDF, dupa cum urmeaza:

Folositi un creator PDF. Instalati un astfel de software, lansati si deschideti un anumit document. Cea mai populara aplicatie de acest gen este Adobe Acrobat ( a nu se confunda cu Adobe Reader, care doar citeste PDF-urile).  

Extrageti paginile care vor compune fisierele multiple. Aplicatiile de creare PDF dispun de unelte de editare. O astfel de unealta extrage pagini dintr-un document si le exporta intr-un fisier separat. Dati click pe bara de meniu Documents (documente) si din lista aparuta alegeti „Extract pages” (extragere pagini). Va aparea o casuta de dialog cu acest nume, in care trebuie sa introduceti numerele paginilor pe care doriti sa le separati de documentul original.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat...
Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc . ...
Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care...