Cum sa activezi ActiveX Controls

Articol scris de Marius Bercea
Cum sa activezi ActiveX Controls

ActiveX Controls este un factor important in experienta oferita de navigarea pe internet. Acesta administreaza rularea si functiile aplicatiilor atunci cand navighezi pe internet.

Exista un numar mare de aplicatii care folosesc aceasta functie. Un exemplu in acest sens, este vizionarea filmelor online. Cu functia ActiveX activata, Internet Explorer permite utilizatorului sa poata urmari materiale video online fara ca acestea sa fie rulate prin intermediul altei aplicatii.

Din pacate, pe parcursul timpului, capacitatile ActiveX au fost exploatate de catre programe de tip malware pentru a fura informatii despre utilizatori. Prin urmare, Microsoft Internet Explorer nu va permite activarea automata a functiilor ActiveX, ci va afisa un mesaj de atentionare in acest sens.

Avand in vedere faptul ca ActiveX este folosit in mod special de catre site-urile Web, vor fi momente in care vei fi nevoit sa activezi aceasta functie. Acest articol te invata cum sa faci acest lucru.

1

Inchide toate ferestrele Internet Explorer.
Poti face acest lucru facand click pe butonul X din coltul dreapta-sus al ferestrei Internet Explorer sau prin apasarea simultana a testelor ALT si F4. De asemenea mai poti inchide Internet Explorer si accesand meniul File si facand click pe Close.

Pagina 1/4
Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ni se intampla tuturor adesea sa nu putem accesa un link dintr-un e-mail printr-un simplu click. Acest...
Fie ca utilizati browserul Chrome, Firefox sau Internet Explorer, istoricul paginilor accesate poate fi sters. Afla cum...
Uneori barele de unelte pot fi instalate pe un computer, o data cu un nou sotware si...