Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Ciorba de potroace este o mancare traditionala care se prepara mai ales dupa ospatul de a doua zi dupa nunta.
Ciorba de potroace este o mancare traditionala care se prepara mai ales dupa ospatul de a doua zi dupa nunta.
Aceasta reteta este gustoasa, fie ca o pregatiti intr-o zi obisnuita din week-end sau de sarbatori.
Ingrediente:
- 2 litri apa
- un litru zeama de varza
- 500 grame maruntaie de pui, gasca sau curcan (pipote, inimi, ficatei)
- legume: un morcov, o ceapa, o felie de telina, un ardei gras, o rosie
- trei linguri orez
- verdeata.
Mod de preparare:
Se pun la fiert maruntaiele de pasare spalate si portionate in bucati potrivite.
Se adauga legumele radacinoase, ardeiul si rosiile in ordinea amintita.
Se pun cele trei linguri de orez la fiert impreuna cu legumele si carnea.
Se acreste ciorba cu zeama de varza in loc de bors care se adauga in oala cand zarzavatul fierbe.
Se potriveste de sare. Se adauga patrunjel si marar verde taiate fin.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.