Ciorba de stevie

Ciorba de stevie

Consumata si in dieta Montignac, ciorba de stevie este ideala pentru sezonul de primavara si in Postul Mare.

Ciorba de stevie se prepara rapid (maxim o ora) si este recomandata in regimul vegetarian pentru ca stevia este o sursa inestimabila de antioxidanti, minerale si fibre.

Ingrediente:

- 2 litri de apa

- 1 litru bors

- 500 g stevie

- o ceapa

- o lingura ulei

- 1/2 lingura faina

- 3 linguri orez sau 2 cartofi frumosi, sare.

Mod de preparare:

1

Se alege stevia, se pune la fiert.

2

Se adauga o ceapa taiata marunt, orez sau crupe de porumb.

3

Cand totul este fiert, se pune borsul fiert separat.

4

Separat se prajeste o ceapa tocata cu o lingura de ulei, se pune faina; se rumeneste si se stinge cu apa.

5

Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In loc de orez, se pot pune la fiert cativa cartofi taiati marunt.

Daca doriti sa va simtiti plini de energie primavara, consumati ciorba de stevie, de loboda, de salata sau de verdeturi combinate. Indiferent de alegere, verdeturile ajuta la detoxifierea organismului, sunt sarace in calorii si de aceea pot fi servite in post, dar si in diferite cure de slabire.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de linte si naut cu afumatura - o minunatie culinara, pe care daca n-ai incercat-o, pana...
Conopida si afumatura, in aceeasi mancare - o combinatie pe care, probabil, unii dintre voi n-o credeau...
Astazi, iti prezentam o reteta speciala de ciorba din estul Transilvaniei, mai exact din judetul Harghita. Este...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare