Cum se prepara supa Minestrone?

Cum se prepara supa Minestrone?

Aceasta este o reteta minunata de supa Minestrone, gustoasa si sanatoasa, plina de legume.

Ingrediente

Fierbeti impreuna sub presiune urmatoarele:

- 1 rosie mar

- 1 ½ bucata de dovleac alb

- 1 ceapa

- 1 morcov

- 1 cartof mic

- 3 cani cu apa

Taiati Julienne:

- 1 morcov

- 1 gogosar

- 1 fir de ceapa verde

- 2 frunze de varza

Alte ingrediente:

- 1 lingura de unt

- 2  lingura de paste fierte si scurse ( macaroane, taitei, spaghetti, orice tip)

- 1  lingura de sos de usturoi rosu

- 1/2 lingura de ghimbir razuit

- 1 lingura ketchup 

- 1 lingura de frisca de gatit batuta

- 1 lingura cascaval razuit

- sare dupa gust

- piper dupa gust

Mod de preparare:

1

Pasati in blender legumele fierte sub presiune si strecurati amestecul.

2

Incalziti untul intr-o cratita adanca.

3

Adaugati ghimbirul si amestecati, adaugati legumele taiate julienne si caliti-le timp de 2-3 minute la foc mare. Adaugati amestecul de legume pasate in blender.

4

Dati in clocot.

5

Adaugati restul ingredientelor, cu exceptia smantanii si a cascavalului. Amestecati si fierbeti la foc mic timp de 2-3 minute.

Serviti supa in boluri individuale. Presarati cascaval si puneti putina frisca deasupra inainte de servire.

Ponturi

Legumele in taiate Julienne se taie in fasii subtiri  de aprox. 1 ½ cm lungime. Intai se taie legumele in felii subtiri, apoi feliile se taie in fasii subtiri.


Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...