Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta este o reteta minunata de supa Minestrone, gustoasa si sanatoasa, plina de legume.
Aceasta este o reteta minunata de supa Minestrone, gustoasa si sanatoasa, plina de legume.
Ingrediente
Fierbeti impreuna sub presiune urmatoarele:
- 1 rosie mar
- 1 ½ bucata de dovleac alb
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cartof mic
- 3 cani cu apa
Taiati Julienne:
- 1 morcov
- 1 gogosar
- 1 fir de ceapa verde
- 2 frunze de varza
Alte ingrediente:
- 1 lingura de unt
- 2 lingura de paste fierte si scurse ( macaroane, taitei, spaghetti, orice tip)
- 1 lingura de sos de usturoi rosu
- 1/2 lingura de ghimbir razuit
- 1 lingura ketchup
- 1 lingura de frisca de gatit batuta
- 1 lingura cascaval razuit
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare:
Pasati in blender legumele fierte sub presiune si strecurati amestecul.
Incalziti untul intr-o cratita adanca.
Adaugati ghimbirul si amestecati, adaugati legumele taiate julienne si caliti-le timp de 2-3 minute la foc mare. Adaugati amestecul de legume pasate in blender.
Dati in clocot.
Adaugati restul ingredientelor, cu exceptia smantanii si a cascavalului. Amestecati si fierbeti la foc mic timp de 2-3 minute.
Serviti supa in boluri individuale. Presarati cascaval si puneti putina frisca deasupra inainte de servire.
Ponturi
Legumele in taiate Julienne se taie in fasii subtiri de aprox. 1 ½ cm lungime. Intai se taie legumele in felii subtiri, apoi feliile se taie in fasii subtiri.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.