Supa de gris

Supa de gris

Supa de gris se prepara din legume cu gris si poate fi consumata cu verdeata la ora pranzului sau la cina.

Ingrediente:

- 3 linguri de gris,

- 1-2 morcovi,

- 1-2 cartofi,

- o ceapa,

- sare,

- patrunjel.

Mod de preparare:

1

Se fierb legumele in jumatate litru de apa.

2

Cand supa este gata, se strecoara jumatate din ea intr-o oala mai mica si cand aceasta clocoteste, se toarna cu o mana cate putin gris, iar cu o lingura se amesteca pentru ca sa nu se faca cocolosi.

3

Intr-un sfert de ora este gata.

4

Se adauga si restul de supa.

Se serveste, dupa gust, cu frunze verzi de patrunjel, taiate fin.

Etichete: supa, gris, supa gris

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supa cu galuste de gris se poate prepara cu sau fara carne. Pentru supa simpla se folosesc...
Astazi, iti prezentam o reteta pentru o supa de sezon foarte gustoasa si plina de vitamine: supa...
Raceala ne da tarcoale la orice pas. Oricat am incerca sa o evitam, ne poate lovi cand...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare