Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supa de gris se prepara din legume cu gris si poate fi consumata cu verdeata la ora pranzului sau la cina.
Ingrediente:
Supa de gris se prepara din legume cu gris si poate fi consumata cu verdeata la ora pranzului sau la cina.
Ingrediente:
- 3 linguri de gris,
- 1-2 morcovi,
- 1-2 cartofi,
- o ceapa,
- sare,
- patrunjel.
Mod de preparare:
Se fierb legumele in jumatate litru de apa.
Cand supa este gata, se strecoara jumatate din ea intr-o oala mai mica si cand aceasta clocoteste, se toarna cu o mana cate putin gris, iar cu o lingura se amesteca pentru ca sa nu se faca cocolosi.
Intr-un sfert de ora este gata.
Se adauga si restul de supa.
Se serveste, dupa gust, cu frunze verzi de patrunjel, taiate fin.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.