Cum sa prepari ciorba de linte si naut cu afumatura

Cum sa prepari ciorba de linte si naut cu afumatura

Ciorba de linte si naut cu afumatura - o minunatie culinara, pe care daca n-ai incercat-o, pana acum, nu stii ce ai pierdut! Gustul si ingredientele sanatoase fac din aceasta ciorba una pe care vei dori sa o gusti frecvent. Iata reteta.

Ingrediente:

- un fir mediu de praz;

- 2 ardei grasi;

- 3 morcovi;

- 2 foi de dafin;

- 500 g de rosii(preferabil de gradina);

- o conserva de naut;

- 2 linguri de ulei;

- 800 g de afumatura;

- o conserva linte;

- sare, dupa gust;

- o lingurita boabe de mustar;

- o lingurita de bors magic;

- o jumatate de lingurita mix din boabe de piper;

- 2,5 l de apa plata;

- frunze de patrunjel si de telina proaspete.

Mod de preparare:

- curata si spala prazul, ardeii si morcovii.

- clateste afumatura si pune-o in oala.

- adauga rondelele de praz si de morcovi si ardeii taiati bucatele.

- toarna deasupra apa si adauga uleiul, boabele de mustar si de piper, foile de dafin.

- pune sare si fierbe amestecul pana se desprinde carnea de pe oase.

- curata rosiile spalate de cotoare si da-le prin blender.

- adauga rosiile in ciorba.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Conopida si afumatura, in aceeasi mancare - o combinatie pe care, probabil, unii dintre voi n-o credeau...
Astazi, iti prezentam o reteta speciala de ciorba din estul Transilvaniei, mai exact din judetul Harghita. Este...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare