Cum sa prepari CIORBA DEASA

Cum sa prepari CIORBA DEASA

Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei care tin post si pentru cei care vor sa faca o curatare a organismului dupa consumul excesiv de carne.

Ingrediente:

- 200 grame de soia granule;

- 2 morcovi;

- 2 cartofi;

- un ardei gras;

- o ceapa;

- 2 linguri bulion;

- 500 mililitri de zeama de varza;

- verdeata, dupa gust;

- sare.

Mod de preparare:

- pune la fiert soia cu apa intr-o oala(30 minute).

- arunca prima apa, pune alta si lasa la fiert.

- cand fierbe apa, adauga morcovii, cartofii, ardeiul gras si ceapa, toate taiate marunt.

- fierbe bine legumele, adauga bulionul, zeama de varza si sarea, daca mai e necesar. Mai lasa pe foc pentru un clocot.

- opreste focul, adauga verdeata si lasa ciorbita 5 minute sa se linisteasca.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de linte si naut cu afumatura - o minunatie culinara, pe care daca n-ai incercat-o, pana...
Conopida si afumatura, in aceeasi mancare - o combinatie pe care, probabil, unii dintre voi n-o credeau...
Astazi, iti prezentam o reteta speciala de ciorba din estul Transilvaniei, mai exact din judetul Harghita. Este...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare