Cum sa prepari CIORBA DEASA

Cum sa prepari CIORBA DEASA

Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei care tin post si pentru cei care vor sa faca o curatare a organismului dupa consumul excesiv de carne.

Ingrediente:

- 200 grame de soia granule;

- 2 morcovi;

- 2 cartofi;

- un ardei gras;

- o ceapa;

- 2 linguri bulion;

- 500 mililitri de zeama de varza;

- verdeata, dupa gust;

- sare.

Mod de preparare:

- pune la fiert soia cu apa intr-o oala(30 minute).

- arunca prima apa, pune alta si lasa la fiert.

- cand fierbe apa, adauga morcovii, cartofii, ardeiul gras si ceapa, toate taiate marunt.

- fierbe bine legumele, adauga bulionul, zeama de varza si sarea, daca mai e necesar. Mai lasa pe foc pentru un clocot.

- opreste focul, adauga verdeata si lasa ciorbita 5 minute sa se linisteasca.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Conopida si afumatura, in aceeasi mancare - o combinatie pe care, probabil, unii dintre voi n-o credeau...
Astazi, iti prezentam o reteta speciala de ciorba din estul Transilvaniei, mai exact din judetul Harghita. Este...
Ciorba cu oase de porc si conopida este ideala pentru sezonul rece. Carnea de porc este asociata...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare