Cum poti redirectiona apelurile de telefon mobil?

Cum poti redirectiona apelurile de telefon mobil?

O data cu aparitia evolutiei tehnologiei, telefoanele mobile au devenit o necesitate de zi cu zi pentru comunicare.

Aceasta ofera o cale pentru ca oamenii sa se reconecteze unii cu altii. De-a lungul anilor, dezvoltatorii de telefon mobil continua sa faca upgrade constant la caracteristicile sale disponibile pentru a raspunde mai bine cerintelor tot mai mari de pe piata. Una dintre aceste caracteristici este redirectionarea apelurilor.

Traind intr-un mediu aglomerat si provocator unde cei mai multi sunt mereu in miscare sau intr-o sedinta una dupa alta, redirectionarea apelurilor de telefon mobil ofera un serviciu util pentru proprietarii de telefon mobil.

Ea a devenit un element standard pentru majoritatea telefoanelor mobile. Aceasta caracteristica permite un apel de intrare sa fie redirectionat catre un alt numar, fie el un telefon fix sau un numar de telefon mobil. Pentru unii, aceasta este utila atunci cand telefonul mobil se descarca de baterie sau de credit.

Altii l-au utilizat pentru a redirectiona apelurile primite catre un secretar de birou mai ales in timpul unei zi pline de intalniri la locul de munca. Totusi, altii il utilizeaza pentru a transmite apeluri la o locatie curenta.

Pentru a profita de aceasta facilitate de telefon, aici este un ghid simplu pentru a va ajuta sa redirectionati apelurile de telefon mobil:

- Pregatiti-va telefonul mobil si incarcatorul. Configurarea redirectionarii telefonului mobil este o sarcina in mai multe etape. Daca sunteti descarcat la baterie, asigurati-va ca aveti incarcatorul langa dvs., pentru a evita orice intreruperi inutile .

- Localizati meniul "Settings". Din ecranul principal, parcurgeti pictogramele pentru a gasi meniul "Settings". Odata ce l-ati gasit, selectati-l .
- Selectati meniul "Call Settings". Defilati prin optiunile de sub meniul "Settings" pana cand gasiti optiunea "Call Settings". Odata ce este accesibila, faceti click pe ea.
- Selectati "Call Forwarding". Sub meniul "Call Settings", puteti gasi "Call Forwarding". Selectati aceasta optiune pentru a continua.
- Alegeti care dintre apeluri primite doriti sa fie redirectionate. O solicitare va va intreba care apeluri doriti sa fie transmise. Puteti alege pentru a preciza unul sau mai multe numere de telefon mobil sau fix sau puteti alege pur si simplu de a transmite toate apelurile primite.
- Indicati numarul pe care doriti sa fie transmise apelurile. In optiunea "Forward To", tastati numarul de 10 cifre al telefonului la care doriti sa primiti apelurile.
- Faceti click pe butonul "OK". Apelurile dvs. redirectionate vor fi activate numai dupa selectarea "OK".

O data activat, tineti cont de faptul ca apelurile intrate sunt in continnu transfer doar in cazul in care dezactivati manual serviciul. Telefonul dumneavoastra mobil nu va va mai avertiza. Prin urmare, este imperativ sa verificati statusul sau in cazul in care asteptati un telefon important. Unii furnizori de servicii pot percepe taxe suplimentare pentru utilizarea acestei functii, in timp ce unii o ofera gratuit.

Este important sa retineti ca exista diferente minore intre telefoanele mobile si in modul de redirectionare a apelurilor cand este activat. Cel putin, acest ghid ofera o idee buna despre ce sa stiti despre asta. Ordinea in care etapele sunt efectuate va ramane cel mai probabil, la fel. Pentru mai multe informatii, puteti face referinta la manualul de utilizare. Daca dupa terminarea pasilor de mai sus tot nu puteti transmite apelurile, contactati furnizorul de servicii si intrebati-l daca este intr-adevar disponibil in zona dvs. sau daca exista ceva ce trebuie sa faceti pentru a-l avea activat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage...
Husa de la telefonul tau s-a degradat? Ai nevoie de una noua si nu stii ce sa...
Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...