Nokia 3310 ajunge in magazine! Vezi cat costa

Nokia 3310 ajunge in magazine! Vezi cat costa

Noul Nokia 3310 ajunge, oficial, in magazine! Prezentat la finele lunii februarie, celebrul telefon va fi lansat pe 24 mai. Daca pana acum au existat doar speculatii cu privire la pret, de astazi stim exact cati bani vom scoate din buzunar pentru a achitiona un Nokia 3310.

Noul telefon Nokia 3310, regandit ca o piesa nostalgica de hardware, a fost reinventat de startup-ul finlandez HMD Global, companie ce a achizitionat drepturile pentru marca Nokia. Pretul este unul pentru toate buzunarele: aproximativ 65 euro.

Producatorul a anuntat, deja, o cerere mare pentru celebrul telefon. Multi dintre nostalgici sunt dornici sa cumpere un telefon secundar, impecabil la capitolul rezistenta. De mentionat, faptul ca Nokia 3310 va detine si o noua versiune a jocului Snake.

Sistemul de operare de pe noul Nokia 3310 este unul nativ, Nokia Series 30+ OS, care face din terminal un fel de hibrid, o combinatie intre un smartphone si un feature phone. Functionalitatea este limitata, insa, pentru nostalgici, asta nu va conta.

Noul telefon Nokia aduce foarte mult cu versiunea lui clasica, insa exista si unele diferente precum culorile mult mai vii de pe carcasa, dar si ecranul care este color si mai mare. Modelul va fi echipat si cu o camera de doi megapixeli, ce va fi, insa cam nefolositoare avand in vedere calitatea redusa a pozelor pe care le va putea face.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cel mai iubit telefon mobil din toate timpurile si, considerat de multi, cel mai rezistent se intoarce...
Microsoft a lansat de ceva vreme Insider Preview pentru telefonele mobile. Unii utilizatori si-au creat cont in...
In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage...