Cum sa alegi cel mai bun smartphone

Articol scris de Marius Bercea
Cum sa alegi cel mai bun smartphone

Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile zilnice.

Daca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi un smartphone nou, acest articol te va ajuta sa faci cea mai buna alegere astfel incat noul smatphone sa te ajute in realizarea sarcinilor zilnice.

1

Stabilirea bugetului.
Primul lucru pe carea trebuie sa-l faci este sa te decizi asupra sumei pe care esti dipus s-o folosesti pentru achizitionarea unui nou smartphone.
Chiar daca bugetul disponibil este unul redus si esti nevoit sa-ti indrepti atentia catre un smartphone simplu cu caracteristici de baza, trebuie sa iei in considerare pasii urmatori.
Un buget mai generos iti da sansa achizitionarii unui smartphone mai performant.
Odata stabilit bugetul poti trece la pasul urmator.

2

Alegerea sistemului de operare.
Exista mai multe sisteme de operare disponibile pe piata smartphone-urilor, Android fiind cel mai popular. Pe langa acest sistem de operare dezvoltat de Google, exista si altele cum ar fi iOS (Apple), Windows Phone (Microsoft), Blackberry si Symbian (Nokia). Daca Android are functionalitati si o interfata usor de utilizat, iOS este considerat cel mai bun. Trebuie sa alegi care dintre aceste sisteme de operare iti place cel mai mult si este indicat sa le incerci pe toate pentru a afla care se potriveste mai bine nevoilor tale.

Pagina 1/3
Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi: Opriti...
Smartphone-urile (si aplicatiile instalate pe ele) sunt utile, inteligente si perfecte pentru o serie intreaga de sarcini...
Ecranul unui telefon este compus din sticla, partea tactila si ecranul LCD. Cand scapi mobilul sau cand...