Cum sa cresti Pokemoni

Cum sa cresti Pokemoni

Puii de Pokemoni sunt greu de gasit, insa cu putina rabdare ii puteti aduce la maturitate, cresterea acestora implicand o anumita logica, rabdare si o gandire elaborata.

Aceasta optiune este disponibila numai in jocurile Generation 2 si mai recente, cu exceptia Pokemon Red, Blue, Yellow sau Green.

Iata cum puteti creste Pokemoni:

Verificati genul si sumarul Pokemonului. Aveti nevoie de un mascul si o femela pentru a obtine un ou. Puteti afla informatii despre un pui de Pokemon, dand click pe \\\"Pokemon\\\" din meniu si selectand butonul \\\"A\\\" si veti gasi o serie de informatii despre acesta, cum ar fi genul, natura si sumarul, care prezice ce calitati va avea puiul de Pokemon.

Trebuie sa stiti ca Pokemonii din aceeasi specie se pot inmulti intotdeaua, cum ar fi Bulbasaurii, insa exista specii a caror inmultire este imposibila, cum ar fi puii de Pokemon, Pokemonii legendari (Articuno, Ho-Oh, Entei), Nidorina si Nidoqueen si Cosplay Pikachu.

Exista, de asemenea, grupe diferite de oua. Pokemonii nu trebuie sa faca parte din aceeasi specie pentru a se putea inmulti. Puteti gasi o lista completa de compatibilitati pe internet.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca viata devine mai usoara atunci cand ai un telefon...
Hackerii pot accesa cu usurinta cam orice dispozitiv tehnologic conectat. Asadar, nici telefonul tau mobil nu este...