Cum sa economisesti bateria telefonului. Incearca aceste aplicatii Android

Cum sa economisesti bateria telefonului. Incearca aceste aplicatii Android

Acumulatorul telefonului tau cedeaza mult prea repede? E firesc. Diversele aplicatii pe care le folosesti consuma energie fara mila. Exista, insa, cateva solutii pentru a prelungi viata acumulatorului. Facem referire la diverse aplicatii Android. Azi, ti le prezentam pe cele mai eficiente.

n general, aplicatiile Android pentru economisirea acumulatorului au rolul de a identifica si de a inchide alte aplicatii care consuma bateria fara rost.

1. Smart Battery Saver - aplicatia conceputa de cei de la Bitdefender te ajuta sa intocmesti un plan de consum pentru bateria telefonului tau.

2. Battery Doctor - aplicatia inregistreaza tate datele despre consumul telefonului. Astfel, iti poti da seama care dintre aplicatii consuma mai mult si cand. In plus, poate prelungi viata bateriei cu 50%. Baterry Doctor e o aplicatie foarte populara , cu peste 5 milioane de download-uri din Google Play este si Battery Doctor.

3. DU Battery Saver - populara si considerata de multi una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen. Aplicatia te anunta cand sa scoti telefonul de la incarcat si are o metoda prin care sustine ca prelungeste viata bateriei. Dupa ce telefonul ajunge la 100% energie, mai exista un stagiu de incarcare de inca 10 minute. Aplicatia e foarte populara, avand in jur de 6 milioane de descarcari de pe Google Play. Ca si Battery Doctor, DU poate prelungi viata bateriei cu 50 de procente.

4. GO Battery Saver - are o interfata simpla si optiuni complexe, ceea ce atrage multi utilizatori. Aplicatia identifica imedait cele mai mari surse de consum si le poate opri. De asemenea, estimeaza cu precizie timpul care a mai ramas pana bateria ajunge la 0.

Toate aceste aplicatii sunt gratuite si pot fi descarcate din Google Play

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...