Cum sa economisesti bateria telefonului. Incearca aceste aplicatii Android

Cum sa economisesti bateria telefonului. Incearca aceste aplicatii Android

Acumulatorul telefonului tau cedeaza mult prea repede? E firesc. Diversele aplicatii pe care le folosesti consuma energie fara mila. Exista, insa, cateva solutii pentru a prelungi viata acumulatorului. Facem referire la diverse aplicatii Android. Azi, ti le prezentam pe cele mai eficiente.

n general, aplicatiile Android pentru economisirea acumulatorului au rolul de a identifica si de a inchide alte aplicatii care consuma bateria fara rost.

1. Smart Battery Saver - aplicatia conceputa de cei de la Bitdefender te ajuta sa intocmesti un plan de consum pentru bateria telefonului tau.

2. Battery Doctor - aplicatia inregistreaza tate datele despre consumul telefonului. Astfel, iti poti da seama care dintre aplicatii consuma mai mult si cand. In plus, poate prelungi viata bateriei cu 50%. Baterry Doctor e o aplicatie foarte populara , cu peste 5 milioane de download-uri din Google Play este si Battery Doctor.

3. DU Battery Saver - populara si considerata de multi una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen. Aplicatia te anunta cand sa scoti telefonul de la incarcat si are o metoda prin care sustine ca prelungeste viata bateriei. Dupa ce telefonul ajunge la 100% energie, mai exista un stagiu de incarcare de inca 10 minute. Aplicatia e foarte populara, avand in jur de 6 milioane de descarcari de pe Google Play. Ca si Battery Doctor, DU poate prelungi viata bateriei cu 50 de procente.

4. GO Battery Saver - are o interfata simpla si optiuni complexe, ceea ce atrage multi utilizatori. Aplicatia identifica imedait cele mai mari surse de consum si le poate opri. De asemenea, estimeaza cu precizie timpul care a mai ramas pana bateria ajunge la 0.

Toate aceste aplicatii sunt gratuite si pot fi descarcate din Google Play

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un...
Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...