Cum sa economisesti bateria telefonului. Incearca aceste aplicatii Android

Cum sa economisesti bateria telefonului. Incearca aceste aplicatii Android

Acumulatorul telefonului tau cedeaza mult prea repede? E firesc. Diversele aplicatii pe care le folosesti consuma energie fara mila. Exista, insa, cateva solutii pentru a prelungi viata acumulatorului. Facem referire la diverse aplicatii Android. Azi, ti le prezentam pe cele mai eficiente.

n general, aplicatiile Android pentru economisirea acumulatorului au rolul de a identifica si de a inchide alte aplicatii care consuma bateria fara rost.

1. Smart Battery Saver - aplicatia conceputa de cei de la Bitdefender te ajuta sa intocmesti un plan de consum pentru bateria telefonului tau.

2. Battery Doctor - aplicatia inregistreaza tate datele despre consumul telefonului. Astfel, iti poti da seama care dintre aplicatii consuma mai mult si cand. In plus, poate prelungi viata bateriei cu 50%. Baterry Doctor e o aplicatie foarte populara , cu peste 5 milioane de download-uri din Google Play este si Battery Doctor.

3. DU Battery Saver - populara si considerata de multi una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen. Aplicatia te anunta cand sa scoti telefonul de la incarcat si are o metoda prin care sustine ca prelungeste viata bateriei. Dupa ce telefonul ajunge la 100% energie, mai exista un stagiu de incarcare de inca 10 minute. Aplicatia e foarte populara, avand in jur de 6 milioane de descarcari de pe Google Play. Ca si Battery Doctor, DU poate prelungi viata bateriei cu 50 de procente.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Daca v-ati plictisit de vechile sunete de apel de pe telefonul cu Android, puteti trasnforma orice sunet...
In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat...