Android

Lista articolelor despre android pe AflaCum.ro

Articole despre android

Citeste cele mai noi articole despre android publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre android, pe AflaCum.ro!

Ai inceput sa te uiti la filme pe telefonul mobil, dar inca nu stii cum sa incarci o subtitrare? Iti aratam noi cum se face, indiferent daca detii un android sau un iphone. Procesul de a adauga/activa subtitrari este diferit de la o aplicatie la alta, insa esential este ca, in orice situatie te-ai afla, poti vedea pelicula cu subtitrare!

Cum sa incarci subtitrarea pentru filmele descarcate in telefon:

- descarca un player. Recomandam VLC-ul, doearece suporta orice format video, e gratuit si permite incarcarea subtitrarilor;

Gasirea unei locatii curente pe Google Maps pe Android se poate face repede si usor, cu ajutorul urmatorilor pasi:

1. Activarea serviciilor de locatie

Deschideti aplicatia Setari de pe Android, printr-o simpla atingere.  

Rulati in jos si atingeti Location. Aceasta optiune se gaseste sub titlul PERSONAL din meniul de setari.  

Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta adictie. Din fericire, exista si solutii de vindecare. Trebuie doar sa doresti.

Cum sa scapi de dependenta de telefon:

1. Constientizeaza si elimina obiceiurile legate de telefonul mobil.

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru smartphone-uri apar cu o frecventa uimitoare. Practic, tehnologia parca n-are limite!

Astazi, iti prezentam o serie de aplicatii pe care cu siguranta vei dori sa le folosesti. Utilitatea lor e indiscutabila.

1. Creste nivelul de siguranta. Daca te intorci acasa pe jos, seara tarziu si te simti in nesiguranta pe strada, foloseste aceasta aplicatie( disponibila pe getbsafe.com)! Vei putea trimite mesaje SOS catre contactele de urgenta si poti inregistra audia si video. De asemenea, aplicatia va urmari prin GPS locul unde te afli si va seta un cronometru care va trimite automat o alarma prietenilor daca nu il dezactivezi la timp.

Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza anumitor virusi, dar si din cauza traficului de date utilizat, in principal, de Facebook si/sau de Instagram. Trebuie sa stii ca traficul de date aferent Facebook si Instagram poate fi diminuat si astfel reteaua ta preferata de socializare se va incarca mult mai repede.

Reducere trafic de date Facebook. Ce trebuie sa faci:

1. Intra in Magazin Play.

Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au voie de multi ani sa puna aparatul la ureche in timp ce se afla la volan, se pare ca nici pietonii nu vor mai avea dreptul sa foloseasca telefonul in timp ce trec pe zebra!

Legea va intra in vigoare in Honolulu, SUA. Practic, niciun om din aceasta zona foarte cunoscuta, fie ca e localnic sau turist, nu va mai putea sa utilizeze telefonul in timp ce traverseaza strada prin locurile permise.

Exista si o exceptie: oricine poate apela serviciile de urgenta, in caz de necesitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Google a lansat aplicatia #myAndroid care te ajuta sa personalizezi telefonul in detaliu, in functie de preferintele...
Snapchat este o retea de socializare populara si o aplicatie de mesaje pentru iOS si Android, care...
Subtitrarile sunt utile pentru persoanele cu deficiente de auz, pentru cele care doresc sa invete o limba...
Daca v-ati plictisit de vechile sunete de apel de pe telefonul cu Android, puteti trasnforma orice sunet...
In prezent, telefoanele cu sistem Android dispun de o serie de aplicatii. Exista unele aplicatii care sunt...
Browserele telefoanelor cu sistem android pastreaza lista tutror site-urilor vizitate. Acest lucru va poate ajuta sa accesati...