Cum sa recunosti un GADGET contrafacut. 6 semne clare!

Cum sa recunosti un GADGET contrafacut. 6 semne clare!

Marcile de top din lumea electronicii sunt in permanenta haituite de fabricantii neautorizati, cei care reusesc, de multe ori, performanta de a crea falsuri ce seamana izbitor cu produsele originale. 

Ori cat de bine ar fi imitate, gadget-urile contrafacute au niste slabiciuni|(defecte) pe care, cu putina atentie, le poti sesiza atunci cand mergi sa cumperi un astfel de produs.

1. Verifica ambalajul. Producatorii de produse contrafacute neglijeaza adesea modalitatea de ambalare a produselor. In schimb, producatorul oficial va fi intotdeauna atent si la cele mai mici detalii de proiectare si de ambalare a propriilor bunuri. Arunca o privire atenta la pachet! In primul rand citeste scrisul de pe ambalaj: daca nu e clar peste tot, ai in mana un fals. De asemenea, daca ambalajul prezinta deteriorari de orice natura, din fabrica sau provocate, nu-l cumpara! E un fake.

2. Citeste manualul de utilizare. Manualul de utilizare eset cartea de vizita a oricarui gadget. Toate informatiile importante despre dispozitiv trebuie sa fie notate in interiorul manualului, in limba tarii unde este comercializat respectivul gadget. Daca vrei sa cumperi un dispozitiv, dar nu gasesti limba romana la instructiuni de utilizare, tii in mana ori un produs de contrabanda, ori un imitator de brand.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gadget-urile ne fac viata mai confortabila, dar ne pot crea si o multime de probleme. Iata cateva...
Calatoriile in scop de serviciu sunt constructive si pe alocuri distractive. O calatorie implica asimilarea de noutati,...
Telefoanele mobile sunt micile gadget-uri de care am devenit, cu totii, dependenti in ultimele 2 decenii (poate...