Gadget

Lista articolelor despre gadget pe AflaCum.ro

Articole despre gadget

Citeste cele mai noi articole despre gadget publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gadget, pe AflaCum.ro!

Un gadget poate fi impachetat frumos si pus sub brad pentru persoana draga. Ai de unde alege, deoarece anul ce tocmai se incheie a venit cu numeroase lansari in domeniul tehnologiei. Noi iti facem cateva propuneri care cu siguranta vor impresiona.

Gadgeturile nu mai reprezinta o categorie separata in oferta de cadouri, unele dintre ele fiind destinate chiar si celor mai putin familiarizati cu tehnologia, dar care au nevoie de solutii ce le pot face viata mai usoara.

Iti prezentam cateva dintre cele mai interesante gadgeturi pe care ai putea sa le asezi sub bradul de Craciun:

Gadget-urile ne fac viata mai confortabila, dar ne pot crea si o multime de probleme. Iata cateva sfaturi neconventionale, care te vor ajuta sa treci peste anumite dezavantaje ale tehnologiei si sa beneficiezi din plin de potentialul ei.

1. Multitudinea de parole

Avand in vedere, cerintele tehnologiei actuale, probabil ca esti nevoit sa iti faci o multime de conturi si implicit de parole. Speri ca le vei retine pe toate sau ai de gand sa le notezi pe hartie? Nu te sfatuim sa alegi niciuna dintre cai. Ai putea sa uiti o parola importanta ori sa iti expui datele unor riscuri inutile.

Marcile de top din lumea electronicii sunt in permanenta haituite de fabricantii neautorizati, cei care reusesc, de multe ori, performanta de a crea falsuri ce seamana izbitor cu produsele originale. 

Ori cat de bine ar fi imitate, gadget-urile contrafacute au niste slabiciuni|(defecte) pe care, cu putina atentie, le poti sesiza atunci cand mergi sa cumperi un astfel de produs.

1. Verifica ambalajul. Producatorii de produse contrafacute neglijeaza adesea modalitatea de ambalare a produselor. In schimb, producatorul oficial va fi intotdeauna atent si la cele mai mici detalii de proiectare si de ambalare a propriilor bunuri. Arunca o privire atenta la pachet! In primul rand citeste scrisul de pe ambalaj: daca nu e clar peste tot, ai in mana un fals. De asemenea, daca ambalajul prezinta deteriorari de orice natura, din fabrica sau provocate, nu-l cumpara! E un fake.

Calatoriile in scop de serviciu sunt constructive si pe alocuri distractive. O calatorie implica asimilarea de noutati, vizitarea de obiective turistice si schimburi culturale.

In calitate de turist, cu siguranta ti-ar placea sa cunosti locuri atractive si curate care lasa o impresie buna oricui. Ca sa pleci in calatorie si sa decurga totul bine, afla cat mai multe informatii despre destinatia spre care urmeaza sa pleci.

Afla cum sa te bucuri de excursie si sa fii un turist model in acelasi timp.

Telefoanele mobile sunt micile gadget-uri de care am devenit, cu totii, dependenti in ultimele 2 decenii (poate chiar mai mult, de cand telefoanele au inceput sa se transforme in smartphone-uri).

De aceea, in momentul in care realizam ca este posibil sa ne fi pierdut telefonul, ne panicam si tratam situatia ca o adevarata tragedie.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi in momentul in care iti dai seama ca nu-ti gasesti telefonul?

Fa rapid rost de un alt telefon si suna-te! In cazul in care suna si il auzi undeva in apropierea ta, inseamna ca ai noroc si doar l-ai pus intr-un loc de care ai uitat. Urmeaza sunetul pana la locul in care se ascunde telefonul tau pierdut.