Cum sa setezi un sunet de apel pe un telefon cu Android

Cum sa setezi un sunet de apel pe un telefon cu Android

Daca v-ati plictisit de vechile sunete de apel de pe telefonul cu Android, puteti trasnforma orice sunet sau fisier audio intr-un ringtone gratuit, fara sa va creati cont si fara sa platiti pentru download.

Iata cum puteti seta un sunet de apel pe un telefon cu Android:

1. Cu ajutorul computerului

Alegeti un fisier audio. Puteti sa-l descarcati gratuit de pe Internet sau il puteti crea voi insiva. Ringtone-urile sau sunetele de apel trebuie sa aiba o lungime de 30 de secunde si pot fi obtinute din orice fisier audio.

Conectati telefonul cu Android la computer, cu ajutorul cablului USB si deblocati ecranul daca acesta este blocat.

Deschideti spatiul de stocare al telefonului. Daca folositi Windows pe computer, puteti gasi telefonul Android in fereastra My Computer (Win+E). Daca folositi OS X, telefonul cu Android va aparea pe desktop, insa trebuie sa descarcati si sa instalati programul Android File Transfer mai intai.  

Deschideti folderul ringtone-ului sau a sunetului de apel. Locatia variaza in functie de marca si modelul telefonului. In mod obisnuit acesta se gaseste in folderul de baza al telefonului, insa poate fi gasit si in media/audio/ringtone.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...