Cum sa suni gratuit in orice colt al lumii

Cum sa suni gratuit in orice colt al lumii

Internetul a facut posibila comunicarea mult mai rapida si mai ieftina intre oameni aflati la mari distante, in tari diferite. Lucrurile se schimba atunci cand nu exista acces la internet. Daca persoana pe care vrei sa o suni se afla in alta tara si nu are acces la internet in acele momente, ai ca varianta anumite servicii gratuite de telefonie!

Cum sa suni gratuit in orice colt al lumii. Aplicatii care te ajuta sa contactezi orice persoana offline din orice colt al lumii:

VoipDiscount este o aplicatie care iti permite sa suni pe telefoane fixe din mai multe tari. Apelurilegratuite sunt disponibile daca iti faci un cont de cativa euro. Poti accesa serviciul direct pe site(voipdiscount.com) sau descarnd aplicatia din Magazin Play.

Ievaphone este o aplicatie gratuita prin intermediul careia poti suna atat pe fix cat si pe mobil oriunde in lume. La instalare, primesti 10 credite care iti permit instantaneu sa initiezi un apel gratuit. Poti castiga, apoi, mai multe credite, urmarind un videoclip sau instaland un joc.

FreeCall este aplicatie gratuita cu o singura conditie: sa cumperi un credit de 10 euro. Imediat, vei primi 300 minute pe saptamana si mesaje text gratuite in orice tara. Poti accesa serviciul pe freecall.com sau descarcand aplicatia din Magazin Play.

Jaxtr. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie sa te inrregistrezi si sa obtii un numar de telefon individual. Apelurile gratuite sunt disponibile numai prin WiFi, iar trimiterea de mesaje text necesita o aplicatie speciala pe computer sau smartphone. Poti trimite SMS-uri, apoi, pe termen nelimitat in orice tara din lume.

Citeste si: Cum sa intri mai repede in contact cu un operator call-center. Tine cont de aceste trucuri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Selfie-ul perfect nu exis...Ba da! Selfie-ul fara greseala este posibil. Trebuie sa tii cont doar de cateva...
Daca ati fost deranjati la telefon de persoane puse pe glume sau doar vreti sa va puneti...