Ce sunt telefoanele mobile decodate (jailbreak)?

Ce sunt telefoanele mobile decodate (jailbreak)?

In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage cat mai mult clienti.

Acestea ofera reduceri foarte mari sau de 100%  in cazul achizitionarii unui telefon mobil, la abonare si nu numai. Aparent clientii economisesc o gramada de bani, insa exista si cateva aspecte negative.

Majoritatea telefoanelor mobile pot fi activate doar cu ajutorul unei cartele SIM, un microcip cu date, cum ar fi numarul propriu de telefon si o agenda cu informatii.

Daca o persoana profita de o promotie, oferita de o anumita retea de telefonie mobila, aceasta trebuie sa ramana abonata o anumita perioada de timp si sa respecte anumiti termeni si conditii. Pentru a se asigura ca clientii utilizeaza respectivul telefon mobil, doar in reteaua lor, anumite companii de telefonie mobila seteaza telefonul, acesta neputand fi utilizat in alte retele.

Acest lucru nu prezinta un inconvenient daca doriti sa ramaneti abonat pentru mai mult timp la o anumita retea de telefonie mobila si daca va contin ofertele lor, insa in unele cazuri telefoanele codate reprezinta un inconvenient pentru persoanele care doresc sa schimbe reteaua sau care au mai multe cartele SIM in retele diferite si care doresc sa foloseasca un singur telefon, schimband doar cartelele.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O data cu aparitia evolutiei tehnologiei, telefoanele mobile au devenit o necesitate de zi cu zi pentru...
Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...
Stergerea iPhoto Library nu este necesara, insa daca doriti sa faceti acest lucru, pentru a va elibera...