Apa cu lamaie

Lista articolelor despre apa cu lamaie pe AflaCum.ro

Articole despre apa cu lamaie

Citeste cele mai noi articole despre apa cu lamaie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apa cu lamaie, pe AflaCum.ro!

Apa cu lamaie se obtine in mod simplu: prin adaugarea catorva felii de lamaie intr-un recipient cu apa.  Se stie ca lamaia contine vitamina C care ajuta la intarirea sistemului imunitar, dar dincolo de asta, lamaia are mult mai multe beneficii.

- Apa cu lamaie ajuta la curatarea tenului pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, toxine care sunt vinovate de acnee si  de alte infectii dermatologice.

- Ajuta la diminuarea problemelor gastrointestinale sau chiar a ulcerului, de vreme ce indeparteaza toxinele si bacteriile  din stomac si de pe tractul intestinal.

- Scaderea in greutate este o alta proprietate a lamaii (caci da senzatia de satietate) , deci sa consumi zilnic apa cu lamaiie este o buna metoda pentru pastrarea siluetei.

- Spalatul parului cu lamaie face ca acesta sa fie mai stralucitor.

- Lamaia e un bun diuretic ceea ce face ca mictiunile sa fie mai dese si deci ajuta la prevenirea formarii pietrelor la rinichi sau fiere.

Folosirea zilnica a lamaii aduce numai beneficii sanatatii tale pentru un cost mic. Beneficiile ei pot fi observate intr-un timp scurt, cateva saptamani.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.