Afla cum te ajuta cura cu drojdie de bere sa slabesti

Afla cum te ajuta cura cu drojdie de bere sa slabesti

Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o ciuperca miraculoasa pentru sanatate numita stiintific saccharomyces cerevisiae.

Drojdia de bere, remediul numarul 1 in sezonul rece

Toate aceste ingrediente benefice pentru organism, fac din cura cu drojdie de bere sa fie dieta cea mai accesibila in sezonul rece cand tindem sa consumam mai putine legume si fructe in stare proaspata.

Cura cu drojdie de bere ne fereste de virusii gripali, de anemie si de bolile cardiovasculare si ne intareste imunitatea, gratie complexului de vitamine B, E, D si H.

Cum se administreaza cura cu drojdie de bere?

Aceasta dieta, ca sa aduca organismului beneficii maxime se tine intre 3 si 4 saptamani. Pentru cei care vor sa o repete, trebuie sa ia o pauza de doua saptamani inainte de a reincepe cura. De mentionat este ca dieta cu drojdie de bere nu trebuie sa fie administrate foarte des, intr-un an ea fiind admisa de maxim 3 ori.

Dieta este usor de urmat. Drojdia de bere de ia de 3 ori pe zi, portionata in bucatele de cate 25 de grame fiecare. Prima doza se consuma dimineata pe nemancate, pentru ca asa este absorbita mai bine in instestin.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai probleme de digestie pe care nu mai vrei sa le tratezi cu medicamente? Fii tot timpul...
Multe diete sunt periculoase. Unele sunt extreme, cu repercusiuni grave asupra sanatatii, iar altele, mai moderate, pot...
Dietele sunt multe, diverse si destul de controversate. Unele isi ating scopul, fara sa existe efecte adverse,...