Drojdia de bere, remediul numarul 1 in sezonul rece
Toate aceste ingrediente benefice pentru organism, fac din cura cu drojdie de bere sa fie dieta cea mai accesibila in sezonul rece cand tindem sa consumam mai putine legume si fructe in stare proaspata.
Cura cu drojdie de bere ne fereste de virusii gripali, de anemie si de bolile cardiovasculare si ne intareste imunitatea, gratie complexului de vitamine B, E, D si H.
Cum se administreaza cura cu drojdie de bere?
Aceasta dieta, ca sa aduca organismului beneficii maxime se tine intre 3 si 4 saptamani. Pentru cei care vor sa o repete, trebuie sa ia o pauza de doua saptamani inainte de a reincepe cura. De mentionat este ca dieta cu drojdie de bere nu trebuie sa fie administrate foarte des, intr-un an ea fiind admisa de maxim 3 ori.
Dieta este usor de urmat. Drojdia de bere de ia de 3 ori pe zi, portionata in bucatele de cate 25 de grame fiecare. Prima doza se consuma dimineata pe nemancate, pentru ca asa este absorbita mai bine in instestin.
De ce sa alegi iarna cura cu drojdie de bere?
Bogata in vitamine, dar si in minerale (potasiu, magneziu, fier, calciu si fosfor), drojdia de bere confera elasticitate pielii si revitalizeaza intregul organism.
Cunoscuta din perioada antica pentru calitatile ei terapeutice, drojdia de bere inlocuieste cu succes orice antidepresiv, fiind un leac pentru tulburarile de natura psihica. Tot drojdia de bere este un stimulent pentru memorie, reface flora intestinala, intareste arterele si echilibreaza nivelul de colesterol din sange.
La acest remediu vechi de sute de ani a apelat si prezentatoarea TV Gabriela Cristea care a slabit miraculos 16 kg in doar cateva luni. Ea a consumat zilnic cate o lingurita de drojdie de bere pentru ca pielea ei sa isi pastreze fermitatea si elasticitatea si in ciuda faptului ca a slabit dramatic, acest remediu naturist a dat rezultatele dorite.