Aplicatie, emoji

Lista articolelor despre aplicatie si emoji pe AflaCum.ro

Articole despre aplicatie si emoji

Citeste cele mai noi articole despre aplicatie si emoji publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aplicatie si emoji, pe AflaCum.ro!

In martie 2016 Facebook a introdus un update la aplicatia Messenger, care contine un joc de baschet ascuns, ce s-a dovedit a fi un succes, fiind accesat pana in prezent de 300 de milioane de ori.

Iata cum functioneaza acest joc:

1. Updatati aplicatia Facebook Messenger la cea mai recenta versiune.

Oamenii se raporteaza diferit la emoji-uri. Pe de-o parte ii avem pe cei care considera ca acestea ajuta la exprimarea aproape oricarui sentiment fara multe cuvinte, iar pe de alta, pe cei care le contesta si nu le folosesc din varii motive. Ce-i drept, uneori, ajungem sa folosim emoji-uri fara ca macar sa stim ce inseamna acestea.

Noi credem ca zambetele si alte simboluri care exprima emotii sunt o parte importanta a culturii internetului si va fi benefic sa inveti sa le intelegi si sa le folosesti in mod corect. Azi ti-am pregatit o listas cu emoji-uri pe care aproape toata lumea le-a folosit si poate inca le foloseste in mod eronat:

 emoji 1

Cele mai folosite emoticoane din lumea virtuala sunt cele de pe Facebook. In fiecare zi, multi dintre noi le folosesc, fara sa stie cum au fost facute. Astazi, te invatam cum sa creezi cele mai folosite emoticoane.

Emoticoanele sunt formate din semne si se pot face din tastatura. Vrei sa utilizezi emoticoane in chatul de pe Facebook sau doresti sa postezi un status ori un comentariu? Urmatoarele coduri se pot dovedi foarte utile. Facebook, precum toate retelele de socializare, are un sistem care recunoaste unele simboluri sau coduri si le transforma automat in imagini pentru Facebook.

Iata cum poti crea cele mai folosite emoticoane de pe Facebook:

Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care a devenit atat de popular incat, in luna iunie, a fost lansat un alt joc ascuns, de aceasta data de fotbal.

Iata cum functioneaza acesta:

Updatati aplicatia Messenger la cea mai recenta versiune. Facebook a lansat jocul de fotbal, impreuna cu un nou set de emoji, o data cu update-ul din 13 iunie, 2016.
o Pentru a updata aplicatia iOS, vizitati App Store.
o Pentru a updata aplicatia pe Android, vizitati Play Store.

Uber este o companie americana, care ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii.

In Romania serviciul uberX permite prin apasarea unui buton, conectarea cu diferite persoane ( prieteni, rude, colegi), pentru impartirea automobilelor si a costurilor de transport.

Serviciul functionează strict pe baza de aplicatie, disponibila gratuit, pentru Android si iOS, nu exista dispecerat sau aparate de taxat, plata facandu-se automat si tariful fiind calculat pe baza traseului urmarit de GPS, telefoanele soferului si al pasagerului sunt conectare la finalul curseu, iar suna de plata este afisata pe ambele dispozitice.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

Siri poate fi personalizata in multe feluri, inclusiv sa se adreseze pe nume utilizatorului.

Iata cum puteti face acest lucru:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook nu ofera posibilitatea de a crea un slideshow cu pozele pe care utilizatorul le uploadeza si...
Comanda Spelling and Grammar este un instrument care se gaseste in aplicatia Microsoft Word si care ajuta...