Baclava

Lista articolelor despre baclava pe AflaCum.ro

Articole despre baclava

Citeste cele mai noi articole despre baclava publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre baclava, pe AflaCum.ro!

Baclavaua isi are originea in Orientul Mijlociu, dar a cucerit rapid intreaga lume, devenind extrem de populara pe intreg Mapamondul. Indiferent daca o cumperi deja preparata sau congelata pentru a o pregati acasa, baclavaua se poate altera rapid, daca nu stii cum sa o pastrezi. Exista 3 metode foarte simple si eficiente de a pastra cateva luni bune aceasta prajitura minunata, preparata din foi de placinta, nuci/migdale si miere/sirop de zahar.

Cum sa pastrezi baclavaua. Baclava coapta acasa:

1. Raceste baclavaua la temperatura camerei, inainte de a o depozita. Scoate prajitura din cuptor si transfer-o intr-un recipient incapator, putin adanc si descoperit. Racirea este esential, atunci cand vremea este ploioasa/umeda. Pe timp de vara, in schimb, raceste baclavaua direct la frigider, imediat dupa ce ai scos-o din cuptor! Astfel, se va raci cum trebuie, inainte de a o expune la temperatura camerei. Nu pastra baclavaua la temperatura camerei mai mult de 5 zile!

Iti place baclavaua? Daca da, afla ca nu mai e necesar sa dai o gramada de bani pentru a o cumpara din magazinele de specialitate. Poti prepara acest produs dulce cu origini in Turcia la tine acasa! Iti prezentam , azi, o reteta simpla de baclava facuta in foi subtiri phyllo.

Baclava in foi phyllo. Ingrediente:

– 400 grame de foi subtiri phyllo;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.