Cascaval, branza

Lista articolelor despre cascaval si branza pe AflaCum.ro

Articole despre cascaval si branza

Citeste cele mai noi articole despre cascaval si branza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cascaval si branza, pe AflaCum.ro!

O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si cascaval.

Este o reteta potrivita in orice moment al zilei, dar mai ales in acele momente in care nu ai timp sa pregatesti ceva elaborat, insa in acelasi timp vrei ceva consistent si gustos.

Pentru aceasta omleta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua
- 100 gr bacon
- 100 gr branza telemea
- 100 gr cascaval
- 4-5 ciuperci medii
- 2-3 fire de ceapa verde
- un ardei capia
- 50 gr unt
- pesmet
- sare
- piper

Ti-e pofta de ceva dulce, dar parca nu ai manca ceva din comert? Esti, in egala masura, suficient de obosit/a incat sa pierzi timpul cu retete complicate?! Daca esti in aceasta situatie, reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam e pentru tine. Aceasta negresa merge in orice sezon, fie ca e cald sau frig afara.

Negresa cu visine si branza. Ingrediente:

- 100 grame de ciocolata amara;

Ai cumparat o bucata de branza fara sa o gusti si acum ti se pare prea sarata? Sau poate atunci cand ai gfustat-o ti s-a parut in regula? Nu e nicio problema. Exista metode simple de desarare a branzei.

Cum sa desarezi branza. Metoda 1. Apa rece. Vorbim despre cea mai populara si simpla metoda de eliminare a excesului de sare din branza. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci bucata de branza intr-o oala cu apa rece, apoi sa bagi vasul cu branza in frigider. Lasa branza in apa minimum o zi. Daca vrei sa grabesti procesul de desarare, taie branza felii inainte de a o introduce in apa. Nu o felia prea subtire, sa nu se rupa! Atentie! Branza desarata in apa trebuie consumata destul de repede. Altfel se va ingalbeni si va prinde un gust nu prea placut.

Cum sa desarezi branza. Metoda 2. Apa si lapte dulce. Pune branza intr-un castron si toarna peste ea o cana de lapte dulce si doua cani de apa rece. Muta castronul la frigider pentru 4-5 ore.

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi nu uitam nici de importantele aperitive! Din aceasta zona, ti-am pregatit o reteta speciala: bilute picante de cascaval!

Bilute picante de cascaval. Ingrediente:

- 400 grame de cascaval( pregateste doua bucati, una de 300 grame pentru compozitie, iar cealalta pentru invelis);

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei care nu se prea omoara cu consumul de dovleac. Iata reteta simpla pe care nu ai cum s-o ratezi!

Prajitura cu branza si dovleac.Ingrediente:

- 450 grame de branza de vaci;

Iti plac produsele de panificatie facute in casa? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala. Vorbim despre chifle cu cascaval. Sunt usor de facut si le poti savura in orice moment al zilei, mai ales la micul dejun alaturi de ceaiul preferat.

Chifle cu cascaval. Ingrediente:

- 250 mililitri de lapte;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Obisnuiesti sa faci din cand in cand tartine? Daca da, ar fi cazul sa incerci o reteta...
Branza de capra are un gust diferit fata de cea de vaca. Unele persoane nu suporta acest...
Branzoaicele sunt gustari minunate, pe care le poti servi in orice moment al zilei! Dimineata, cu o...
Insomnia poate fi provocata de o stare mentala nepotrivita, dar si de alimentatie. Mai jos iti prezentam...
Romanii sunt mari amatori de branza. Putini stiu, din pacate, sa recunoasca o branza de calitate. Asa...
Producatorii de alimente folosesc aditivi si chimicale in produsele lor pentru a le face mai bune si...