Castane

Lista articolelor despre castane pe AflaCum.ro

Articole despre castane

Citeste cele mai noi articole despre castane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre castane, pe AflaCum.ro!

Tinctura este un medicament obtinut prin dizolvarea in alcool sau in eter a elementelor active dintr-o planta sau dintr-un produs chimic. Astazi, ne vom opri asupra tincturii de castane, pe care poti prepara cu usurinta acasa.

Castanele contin substante organice cu rol de intarire a vaselor de sange, de prevenire a inflamatiilor si a edemului. Multe medicamente vandute in farmacii au la baza castane. Asadar, sa vedem cum se prepara tinctura de castane si la ce ne ajuta.

Tinctura de castane cu apa:

Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios ce poate fi servit la ora cinei, de obicei. Ia un pix si o foaie si noteaza reteta. N-o sa iti para rau!

Ingrediente:

- 1 kg castane,

Vrei o alternativa sanatoasa la multitudinea de detergenti de pe piata? Acum, o ai! Vorbim despre un detergent pe baza de castane, fructe ce contin saponine – substante naturale care in contact cu apa formeaza o spuma abundenta.

Ai nevoie de:

- castane comestibile;

Paianjenii isi fac loc in orice casa, fie ca ne place sau nu. Pentru unii, aceste arahnide fascinante sunt dizgratioase, pentru altii, utile, deoarece pot prinde in panza lor orice musca zgomotoasa. Anumiti paianjeni sunt si periculosi, intepatura lor putand sa provoace diverse alergii.

Daca vrei ca paianjenii sa nu mai construiasca vreodata bine structuratele panze in interiorul casei tale, ai nevoie de cateva metode naturale care previn instalarea lor.

1. Diatomita este un mineral util pentru probleme de digestie, diaree, detoxifiere si combaterea insectelor prin efect non-chimic(fara riscuri pentru sanatate). Gasesti aceasta substanta in magazinele in care se vinde si pamant de flori . Aplica un strat subtire de diatomita pe pragul de la intrarea in casa, pe la colturile incaperilor: paianjenii nu se vor mai apropia de locuinta ta.

Crema de castane se foloseste la prepararea dulciurilor si are la baza castane, unt si sirop de zahar

Ingrediente:

400 grame castane,

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca.

Ingrediente:

40 castane.

Sirop:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Castanele comestibile sunt un remediu eficient contra tusei si astmului. De fructele castanului ne mai putem bucura...