Castane

Lista articolelor despre castane pe AflaCum.ro

Articole despre castane

Citeste cele mai noi articole despre castane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre castane, pe AflaCum.ro!

Vrei o alternativa sanatoasa la multitudinea de detergenti de pe piata? Acum, o ai! Vorbim despre un detergent pe baza de castane, fructe ce contin saponine – substante naturale care in contact cu apa formeaza o spuma abundenta.

Ai nevoie de:

- castane comestibile;

Paianjenii isi fac loc in orice casa, fie ca ne place sau nu. Pentru unii, aceste arahnide fascinante sunt dizgratioase, pentru altii, utile, deoarece pot prinde in panza lor orice musca zgomotoasa. Anumiti paianjeni sunt si periculosi, intepatura lor putand sa provoace diverse alergii.

Daca vrei ca paianjenii sa nu mai construiasca vreodata bine structuratele panze in interiorul casei tale, ai nevoie de cateva metode naturale care previn instalarea lor.

1. Diatomita este un mineral util pentru probleme de digestie, diaree, detoxifiere si combaterea insectelor prin efect non-chimic(fara riscuri pentru sanatate). Gasesti aceasta substanta in magazinele in care se vinde si pamant de flori . Aplica un strat subtire de diatomita pe pragul de la intrarea in casa, pe la colturile incaperilor: paianjenii nu se vor mai apropia de locuinta ta.

Crema de castane se foloseste la prepararea dulciurilor si are la baza castane, unt si sirop de zahar

Ingrediente:

400 grame castane,

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca.

Ingrediente:

40 castane.

Sirop:

Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios care poate fi servit la ora cinei.

Ingrediente:

un kg castane,
o ceasca cu lapte, 250 grame zahar vanilat,
6 albusuri,
unt pentru uns forma,
o lingura de zahar.

Rata umpluta si servita cu garnitura de castane este o specialitate care poate fi preparata in week-end sau de sarbatori, inclusiv de Revelion.

Ingrediente:

- o rata mijlocie,
- 30 de castane,
- 150 g carne de porc,
- o felie de paine,
- o ceapa mica,
- un ou,
- o lingurita de patrunjel tocat,
- o mana de arpagic,
- 2 linguri de untura,
- ½ linguri de faina,
- ½ ceasca de vin,
- sare piper.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa