Cel mai rezistent telefon, relansare nokia 3310

Lista articolelor despre cel mai rezistent telefon si relansare nokia 3310 pe AflaCum.ro

Articole despre cel mai rezistent telefon si relansare nokia 3310

Citeste cele mai noi articole despre cel mai rezistent telefon si relansare nokia 3310 publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cel mai rezistent telefon si relansare nokia 3310, pe AflaCum.ro!

Cel mai iubit telefon mobil din toate timpurile si, considerat de multi, cel mai rezistent se intoarce pe piata! Vorbim despre Nokia 3310, model ce va fi relansat la finele lunii februarie!

Celebrul Nokia 3310, lansat oficial in 2000, este socotit parintele erei telefoanelor mobile si a lasat un impact pozitiv asupra utilizatorilor! In acest sens, producatorul a considerat ca o relansare ar fi un adevarat succes. Practic, Nokia 3310 va fi vandut drept o modalitate de a avea baterie extrem de buna, intr-o carcasa aproape indestructibila.

Noua incarnare a vechiului 3310 va fi vandut pentru numai 59 euro(aproximativ 265 lei). Specialistii in domeniu se asteapta ca acest mobil atat de apreciat ani la randul sa devina al doilea telefon pentru nostalgicii care isi amintesc cand l-au cumparat prima data.

Noul Nokia 3310 ajunge, oficial, in magazine! Prezentat la finele lunii februarie, celebrul telefon va fi lansat pe 24 mai. Daca pana acum au existat doar speculatii cu privire la pret, de astazi stim exact cati bani vom scoate din buzunar pentru a achitiona un Nokia 3310.

Noul telefon Nokia 3310, regandit ca o piesa nostalgica de hardware, a fost reinventat de startup-ul finlandez HMD Global, companie ce a achizitionat drepturile pentru marca Nokia. Pretul este unul pentru toate buzunarele: aproximativ 65 euro.

Producatorul a anuntat, deja, o cerere mare pentru celebrul telefon. Multi dintre nostalgici sunt dornici sa cumpere un telefon secundar, impecabil la capitolul rezistenta. De mentionat, faptul ca Nokia 3310 va detine si o noua versiune a jocului Snake.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.