Cod cuptor, rosii

Lista articolelor despre cod cuptor si rosii pe AflaCum.ro

Articole despre cod cuptor si rosii

Citeste cele mai noi articole despre cod cuptor si rosii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cod cuptor si rosii, pe AflaCum.ro!

Astazi, iti prezentam o retete speciala de peste. Este vorba despre cod cu cartofi, fenicul si rosii la cuptor. Minunatia culinara se prepara in cateva minute si este potrivita pentru o cina sanatoasa si satioasa.

Cod la cuptor. Ingrediente:

- 800 g de file de cod, taiat in patru bucati egale;

Iti place somonul? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala pe baza de somon. Ingrediente precum rosiile, spanacul sau smantana nu vor lipsi! Ia o foaie si un pix si noteaza!

Cum sa faci somon cu smantana, rosii si spanac. Ingrediente:

- 4 fileuri dezosate de somon;

Rosiile deshidratate in ulei de masline sunt foarte gustoase si bogate in calorii, proteine si fibre. In comert, acest preparat delicios e destul de scump. Asadar, daca vrei sa faci economie, prepara rosiile chiar la tine acasa. Iti aratam cum, in cele ce urmeaza.

Ingrediente:

- rosii-pruna (romane)

Rosiile pot fi conservate in multe feluri in varianta gogonele sau atunci cand ajung la maturitate. Dintre toate retetele de conservare, ne-am oprit azi asupra uneia care implica folosirea cepei, dar nu si a usturoiului sau a verdeturilor.

Rosii conservate cu ceapa. Ingrediente:

- 5 kilograme de rosii;

Productia de rosii si de castraveti nu te multumeste? Probabil ca nu le oferi ingrasamant sau nu le tratezi cu fertilizatorul potrivit. Exista o solutie foarte eficienta pentru a mari rodul rosiilor si castravetilor. Aceasta metoda are la baza binecunoscutul otet de masa.

Cum sa cresti recolta de rosii si castraveti. Ai nevoie de:

- 200 mililitri de otet de masa 9%;

Omida fructificatiilor, cunoscuta si ca vierme de rosii si denumita stiintific Helicoverpa armigera, este un daunator care poate distruge rapid o recolta de rosii, ardei, vinete si chiar cartofi. Din fericire , exista metode de prevenire si chiar de combatere. Despre toate acestea vom scrie in cele ce urmeaza.

Daunatori la rosii. Cum sa scapi de omida fructificatiilor. Combatere naturala:

1. Prinde-le manual. E o activitate migaloasa, dar eficienta si ecologica. Nu te teme sa pui mana pe aceste omizi. Sunt inofensive. Poti purta manusi, daca nu-ti place sa le atingi direct. Poti zdrobi omizile sau le poti arunca intr-o galeata cu apa si sapun. Daca nu le observi cum trebuie, pulverizeaza intai planta cu apa. Omizile se vor misca si vor fi mai usor de reperat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Obisnuiesti sa faci din cand in cand tartine? Daca da, ar fi cazul sa incerci o reteta...
Salata de rosii si castraveti este o prezenta apetisanta pe mesele romanilor, cu predilectie in sezonul cald....
Azi, iti prezentam o reteta excelenta de sos picant pentru iarna. Are la baza binecunoscutele rosii. Se...
Rosiile pot fi conservate in multe feluri in varianta gogonele sau atunci cand ajung la maturitate. Dintre...
Rosiile consuma multa energie in timpul infloririi. Pentru a compensa, se hranesc intens cu substantele din sol....
Fertilizarea este foarte importanta pentru o recolta bogata. Astazi, ne vom opri asupra unui fertilizator natural eficient...