Colon

Lista articolelor despre colon pe AflaCum.ro

Articole despre colon

Citeste cele mai noi articole despre colon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre colon, pe AflaCum.ro!

Curatarea colonului era o procedura cunoscuta in Grecia Antica. A devenit foarte folosita pe intreg mapamondul abia in 1920, dupa ce multe persoane s-au autointoxicat.

Mai exact, alimentele si carnea ce nu au fost bine digerate, au condus la acumularea de mucus in colon, care a dus la aparitia toxinelor otravitoare si periculoase pentru organism, cauzand simptome precum nivelul scazut al energiei, cresterea greutatii, oboseala si migrenele.

Una dintre procedurile de detoxifiere a colonului are la baza legume si fructe. Mai exact, produse care au un continut ridicat de fibre si alti nutrienti.

Cancerul de colon afecteaza intestinul gros, situat in partea inferioara a sistemului digestiv si poate fi cauzat de factori genetici, o dieta nepotrivita, precum si de consumul excesiv de alcool si tutun.

Iata care sunt simptomele cancerului de colon:

1. Schimbarile de la nivelul scaunului, precum diareea persistenta, constipatia, sau incapacitatea de a elibera in totalitate intestinul gros.

Curatarea colonului si a tractului intestinal reprezinta practic eliminarea toxinelor si a materiilor fecale, care in timp pot duce la complicatii si afectiuni grave, cum ar fi colonul iritabil sau chiar cancerul colo-rectal.

In prezent, exista nenumarate reclame la produse “naturiste”, care ajuta la detoxifiere prin curatirea colonului, dar in cate putem avea incredere?! Iata un regim 100% natural, organic, pentru eliminarea materialelor toxice de la nivelul colonului:

Pregatiti regimul! Renuntarea la mancare pentru o perioada scurta (2 zile) accelereaza procesul de eliminare a substantelor toxice din organism. Cum trebuie procedat:
–    Inainte cu 2 zile de post, nu consumati decat fructe si legume proaspete si evitati lactatele. De asemenea, trebuie sa cresteti aportul de fibre (puteti lua cate o capsula dintr-un complex de fibre de patru ori de zi, timp de doua zile)
–    Consumati cel putin doi litri de apa in fiecare din cele doua zile ale regimului propriu-zis
–    Consumati cat mai multe sucuri naturale din fructe si legume in timpul regimului
–    Beti cate doua cani de ceai de plante in fiecare zi

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.