Contractii, travaliu

Lista articolelor despre contractii si travaliu pe AflaCum.ro

Articole despre contractii si travaliu

Citeste cele mai noi articole despre contractii si travaliu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre contractii si travaliu, pe AflaCum.ro!

Bebelusii nascuti dupa 37 saptamani de sarcina sunt considerati la termen.

Iata cum puteti face fata ultimelor saptamani de sarcina:

In primul rand trebuie sa fiti mereu pregatite, deoarece bebelusii se nasc in general intre 37 si 42 de saptamani de sracina.

Iata cateva informatii cu privire la modul in care se cronometreaza contractiile la nastere:

In primul rand trebuie sa stiti care este modul de manifestare a contractiilor. Acestea sunt resimtite de multe femei ca o durere in partea de jos a coloanei, ce se misca, precum un val, spre abdomen. Senzatia este aceea a durerilor menstruale sau cauzate de constipatie. In timpul contractiiilor durerile sunt intai usoare, apoi intense, devenind din nou usoare, in mod repetat.

Incepeti sa cronometrati contractiile daca acestea au loc mai des, intr-un interval mai scurt de timp. In timpul sarcinii femeile pot resimti contractii din cand in cand, in lunile dinainte de nastere, organismul pregatindu-se astfel pentru acest eveniment.

Citeste prospectul medicamentului Mabron, capsule, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Obstetrica: remediul eficient al durerii din travaliu, fara depresie respiratorie fetala. Ortopedie: remiterea durerii din traumatisme, fracturi.

Oncologie: intarzie necesitatea folosirii morfinei. Reumatologie: dureri reumatice, acute si cronice. Cardiologie: eficient in infarct miocardic si angina pectorala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.