Cv

Lista articolelor despre cv pe AflaCum.ro

Articole despre cv

Citeste cele mai noi articole despre cv publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cv, pe AflaCum.ro!

Daca sunteti in cautarea unui job si ati primit recomandari negative de la locul de munca anterior, va poate fi destul de dificil sa va angajati din nou.

Iata cum puteti face fata unei astfel de situatii:

Selectati informatiile pe care le treceti in CV. Aveti grija ca persoana trecuta la recomandari sa fie neutra si corecta si sa va recomande in mod pozitiv noului angajator.

Crearea propriului CV poate parea foarte simplu. Dar sa alcatuiesti unul care iese in evidenta, poate fi o adevarata incercare.

Cand iti trimiti CV-ul, acesta devine baza primei impresii a angajatorului despre tine. Rezultatul unui CV eficient se poate vedea daca angajatorul se hotaraste sa te contacteze pentru un interviu. Tocmai din acest motiv e inportant ca al tau sa fie mai bun decat cel al altor aplicanti. E posibil ca acreditarile tale sa fie similare cu ale altor aplicanti. Pentru a te asigura ca tu esti cel care face prima impresie buna, asigura-te ca CV-ul tau sa fie carismatic si cu impact. Daca esti pe punctul de a-ti crea CV-ul, iata cateva sfaturi utile pentru a-l face sa iasa in evidenta.

- Particularizeaza-l pentru un anumit job. Indiferent cand trimiti un CV, asigura-te ca acesta e particularizat pentru acel loc de munca pentru care aplici. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa faci unul total diferit pentru fiecare job. Poti alcatui unul standard. Apoi, cand e timpul sa aplici pentru un loc de munca, ajusteaza-l pentru a scoate in evidenta aptitudinile si calitatile pe care angajatorul le cauta la aplicantii pentru pozitia respectiva.

Structurarea unui CV poate fi extrem de dificila, mai ales pentru cei care nu si-au terminat inca studiile.

Obtinerea unui loc de munca, inca din timpul scolii, poate constitui o piatra de temelie pentru viata profesionala de dupa absolvire, precum si o buna sursa de venit, dar si un mod ideal de a interactiona, din punct de vedere social.

Iata cum se face un CV in timpul studiilor:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.