Deficit magneziu, probleme sanatate

Lista articolelor despre deficit magneziu si probleme sanatate pe AflaCum.ro

Articole despre deficit magneziu si probleme sanatate

Citeste cele mai noi articole despre deficit magneziu si probleme sanatate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre deficit magneziu si probleme sanatate, pe AflaCum.ro!

Magneziul este un mineral esential in orice alimentatie sanatoasa.

Studiile arata ca multi oameni nu consuma cantitati suficiente de magneziu zilnic. Consumul insuficient de magneziu poate cauza probleme de sanatate, cum ar fi migrenele, scleroza multipla, ADHD, depresie, stari de anxietate, astm bronsic si diferite alergii.

Iata ce alimente sunt bogate in magneziu:

Tot mai multe persoane se confrunta cu probleme de auz sau chiar cu pierderea acestuia, datorita unor factori interni si externi.

Iata cum va puteti imbunatati auzul:

Mergeti la un control O.R.L., pentru a beneficia de un consult de specialitate, ce poate dezvalui cauza problemelor de auz.

Desi speranta de viata a crescut in lume o data cu dezvoltarea stiintei, tinerii de azi se confrunta cu probleme de sanatate mai grave decat generatiile anterioare.

La aceasta concluzie au ajuns oamenii din Olanda, care au efectuat in timp un studiu pe un esantion de circa 6.000 de persoane.

Sanatatea tinerilor

Citeste prospectul medicamentului Magne-B6, solutie buvabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Carentele de magneziu izolate sau asociate. In cazul carentei asociate de calciu, se recomanda tratarea deficitului de magneziu inaintea celui de calciu.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului Magne B6 100 mg/10 mg, solutie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Prevenirea Si tratamentul deficitului de magneziu.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Trimagant si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Prospect Trimagant: Acest medicament este recomandat in afectiunile determinate sau insotite de deficit de magneziu.

Indicatii: Toate afectiunile determinate sau insotite de deficit de magneziu in: endocrinologie, boli cardio-vasculare, neuropsihice, in cursul sarcinii sau pubertatii, cu sau fara manifestari de spasmofilie, tetanie neuro-vegetativa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa