Documente, imprumut

Lista articolelor despre documente si imprumut pe AflaCum.ro

Articole despre documente si imprumut

Citeste cele mai noi articole despre documente si imprumut publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre documente si imprumut, pe AflaCum.ro!

Daca vrei sa iti reduci rata lunara la credit, dar si costul total al acestuia, sau ai nevoie de o suma suplimentara de bani, atunci poti apela la un credit de refinantare.

Refinantarea vechiului credit poate fi o alegere buna, intrucat exista diferente destul de mari intre dobanzile practicate de diverse banci, iar dobanzile de acum sunt mai mici decat cele aplicate acum cativa ani.

Daca vrei o un credit de refinantare este necesar, ca la orice credit nou, sa indeplinesti anumite conditii. Una dintre cele mai importante este aceea de a nu figura in Biroul de Credit cu restante si de a nu avea restante la vechiul credit.

Institutiile de credit au structuri de pret diferite. Concret, pe langa dobanda exista diverse alte comisioane, specifice fiecarei banci, care pot majora semnificativ costul real al unui credit. De aceea, cand alegi un credit, fie ca este vorba de credite de nevoi personale, de nevoi personale cu ipoteca, credite imobiliare sau ipotecare, este important sa urmaresti Dobanda Anuala Efectiva (DAE)

DAE este o formula de calcul al costului total al unui credit, exprimata in procente anuale, pe care bancile si alte institutii de credit sunt obligate prin lege sa o afiseze atunci cand promoveaza un imprumut, astfel incat clientii sa poata compara mai multe oferte de credite pentru a o alege pe cea mai ieftina.

Un credit care are o dobanda lunara mai mica decat un altul, nu este neaparat un credit mai ieftin. Pe langa aceasta dobanda lunara pot exista comisioane mai mari sau mai multe, astfel sa fie de fapt mai scump decat un credit cu dobanda mai mare, dar cu comisioane mai mici sau mai putine. Insa, un credit cu o DAE mai mica decat altul este cu siguranta mai ieftin, intrucat DAE ia in calcul nu doar dobanda afisata de banca pentru un credit, ci toate celelalte comisioane ce trebuie platite de catre client.

Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat acesta provine dintr-un Drive iCloud asociat.

Astfel, puteti atasa documente Pages, Microsoft Office, PDF, PSD si fisiere text si rtf, direct intr-un email din iPhone, iPad sau iPod touch, acestea comportandu-se ca si un atachment email obisnuit trimis de pe desktop.

Iata ce trebuie facut pentru a atasa documente in email pe iPhone si iPad:

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege un folder anume in care doriti sa salvati un document pentru prima oara. Puteti sari peste acest pas prin schimbarea locatiei prestabilite de salvare, dupa cum urmeaza:

Deschideti un document nou Word. Dati click pe icoana corespunzatoare de pe desktop sau folositi butonul Start, pentru a accesa meniul All Programs. Cand un document Word este deschis astfel ( nu prin dublu click pe un fisier .doc) aplicatia deschide in mod automat un document nou gol. Indiferent de modul de deschidere setarile modificate vor fi valabile in toate documentele Word.

Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor.

Unele dintre acestea pot transforma anumite fisiere in PDF sau invers, iar altele deschid si citesc fisiere PDF. Pentru a imparti un document PDF in fisiere multiple, aveti nevoie de un software care poate crea si edita fisiere PDF, dupa cum urmeaza:

Folositi un creator PDF. Instalati un astfel de software, lansati si deschideti un anumit document. Cea mai populara aplicatie de acest gen este Adobe Acrobat ( a nu se confunda cu Adobe Reader, care doar citeste PDF-urile).